Paul Stănescu, tinerilor social-democraţi: „Trebuie să fim pregătiţi, cu arma la picior!”

Prezent la Conferinţa de Alegeri a TSD Olt, preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, le-a spus tinerilor social-democraţi să fie pregătiţi să meargă din nou la Bucureşti pentru a spune că ”nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în Piaţa Victoriei”.

Paul Stanescu 1

”Fac apel la voi că trebuie să ştiţi că în următoarea perioadă, uitându-mă pe scena politică sau uitându-ne cu toţii pe scena politică şi în media, în tot ce se întâmplă astăzi la nivelul politicii, la nivel naţional, trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată, cu arma la picior. E posibil din nou să mergem la Bucureşti şi v-aş ruga să mergem cât mai mulţi să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în faţa Guvernului, în Piaţa Victoriei, care nu reprezintă, de fapt, interesele naţiunii acesteia, reprezintă alte interese, am verificat lucrul acesta. Au alte interese, interesele altora, sigur că nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, cu arma la picior, când preşedintele (…) va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti”, a spus vicepremierul Paul Stănescu, potrivit Agerpres.

Vicepremierul Paul Stănescu  mai spus că 2018 va fi un an „crucial în ceea ce înseamnă direcţia României”, iar următoarea lună „va fi decisivă pentru soarta ţării”, şi că, după anul 2000, România a fost condusă de „forţe oculte”, în timp ce partidele au avut „doar guvernarea”:

 ”Sigur că toţi spunem – şi toţi liderii partidului spun acelaşi lucru – suntem cu toţii europeni, suntem cu toţii de acord cu tot ce se întâmplă în Europa, dar îi rugăm pe colegii noştri din Uniunea Europeană să ne respecte şi ei pe noi pentru valorile noastre, pentru tot ceea ce facem noi. Noi nu vrem să facem decât aşa cum e la ei, legislaţia noastră nu vrem să fie decât aşa cum e în Europa de vest, nu ne dorim altceva. De aceea să aveţi încredere că partidul la nivel naţional e pe mâini bune, că Liviu Dragnea e unul dintre cei mai buni lideri pe care i-a avut partidul de-a lungul timpului”.