Paul Stănescu, la inaugurarea sălii de sport “Gabriela Szabo”:  “Mă bucur că putem oferi sportivilor, tinerilor şi copiilor o astfel de oportunitate”

 Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a participat de curând la inaugurarea sălii de sport „Gabriela Szabo” din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov.

DSCN7893 bs decupat W

 Potrivit comunicatului al MDRAP remis AGERPRES, proiectul iniţial, demarat de autoritatea locală în 2011, a fost modificat şi îmbunătăţit de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

 Finalizată, sala de sport are un caracter multifuncţional şi dispune de 872 de locuri pe scaune în gradene fixe şi 304 locuri în gradene mobile, aceasta putând găzdui atât competiţii llocale, naţionale si internaţionale de atletism, sporturi de saltea (lupte, judo), baschet şi volei.

Iar finanţarea lucrărilor de construire, în valoare totală de 24.793.000 de lei cu TVA, a fost asigurată de MDRAP prin CNI.

„Mă bucur că putem oferi sportivilor, tinerilor şi copiilor din Voluntari o astfel de oportunitate, având în vedere faptul că am înţeles că aici se desfăşoară o activitate sportivă susţinută şi diversificată, iar la nivelul întregului judeţ Ilfov nu exista nicio sală care să beneficieze de infrastructura necesară practicării disciplinelor sportive din categoria atletismului. Se creează astfel premisele diversificării mişcării sportive şi de agrement la nivel local”, a precizat Paul Stănescu present la inaugurarea sălii de sport ‘Gabriela Szabo’, se mai arată în comunicat.