Senator Liviu Voiculescu: Vaccinarea este singura soluție!”

 

 

 

 
Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, este nemulțumit de faptul că în timp ce reprezentanți ai Bisericii i-ar îndemna pe oameni să nu se vaccineze și politicienii par a fi mai preocupați de numele premierului țării decât de sănătatea cetățenilor, numărul de infectări și de decese din cauza Covid au crescut exploziv. 
 
Senatorul oltean spune că fețele bisericești ar trebui să empatizeze cu suferința oamenilor și să îi îndemne să se protejeze, că sănătatea oamenilor nu depinde de câți politicieni s-au vaccinat și îi îndeamnă pe toți cei care sunt sceptici în a-și face vaccinul să aibă încredere în specialiști și să țină cont de evenimentele nefericite trăite de cei din jur. 
 
 
”Ne aflăm astăzi în cel mai negru moment de până acum al crizei sanitare din România, cu peste 18 800 de cazuri de infectare și peste 500 de decese înregistrate într-o singură zi. Un moment în care oameni aflați în stare gravă pe patul de spital regretă tardiv că nu s-au vaccinat în timp ce prelați importanți îndeamnă enoriașii să stea departe de serul antiCOVID, arătând cu degetul spre politicieni și contestând beneficiile vaccinului.
 
Eu sunt unul dintre politicieni. În același timp, sunt un om cu credință în suflet. Și consider că este regretabil ca tocmai cei care ar trebui să constituie pentru noi toți modele de iubire, empatie, grijă pentru semeni și credință profundă nu înțeleg că situația cu care ne confruntăm acum nu are nicio miză politică. Că sănătatea românilor nu este condiționată nici de numărul de politicieni vaccinați sau nevaccinați, nici de numele premierului României.
 
Sunt un politician care s-a vaccinat încă de când a demarat campania de imunizare împotriva Covid 19 și, dacă vocea mea poate ajunge la urechile cât mai multor români rezervați în fața vaccinului, îi îndemn pe toți să aibă încredere în recomandările autorităților și ale specialiștilor și să țină cont de îndemnurile tuturor celor ale căror experiențe dramatice sunt cele mai elocvente exemple. Vaccinarea este singura soluție.”, a declarat președintele Partidului Național Liberla Olt, Liviu Voiculescu.
 
Daniela DENGHEL