”Președintele este cinic și iresponsabil! Domnule președinte Iohannis, opriți-va din joc! Aveți grijă de români!”

Lupta pentru putere, rămânerea la conducerea țării cu orice preț, chiar în cea mai grea perioadă postdecembristă a românilor, și privilegiile pe care nu doresc să le piardă liberalii par să le întunece mințile și să-i facă să fie mai puțin preocupați de soarta românilor.

Untitled-1 copy

De aceea, deputatul PSD de Olt Marius Iancu afirmă dur că președintelui Iohannis și liberalilor le-a fost teamă că Guvernul Cîțu ar fi fost votat în Parlament și, astfel, planul meschin de declanșare a alegerilor anticipate ar fi fost în pericol, fără a conta pentru aceștia faptul că în țara noastră este stare de urgență.

”La această oră nu ar trebui să facem politică în România, la această oră, pe toți oamenii politici ar trebui să ne preocupe adoptarea celor mai bune măsuri, prin legi, ordonanțe, pentru ca toți să trecem cu bine prin această criză provocată de coronavirus.
Românii au văzut adevărata față a liberalilor
Însă, românii au asistat astăzi, la cel mai urât spectacol politic din istorie. Au văzut adevărata față a liberalilor. În timp ce oamenii se bat în supermarketuri pe apă și pâine, iar românii din Diaspora iau cu asalt granițele după ce au fugit din Italia în carantină, liberalii nu au terminat de împărțit funcțiile și privilegiile.
Nu au vrut să își numească nici al doilea guvern, nu au vrut să dea României un guvern cu drepturi depline. Cîțu nu a mai vrut să fie premier și nici Iohannis nu l-a mai vrut pe Cîțu premier”.

Președintele ar trebui să oprească jocul politic, să devină responsabil și să ia măsuri urgente pentru români
”Președintele Iohannis a uitat de români și nu vede că în România este stare de urgență!
Este cinic, iresponsabil, lipsit de empatie. Este un președinte care își bate joc de români într-unul dintre cele mai grele momente din ultimii 30 de ani.
De aceea, facem apel la responsabilitate, facem apel ca președintele Iohannis să convoace „de îndată” partidele la consultări pentru a avea cât mai repede un guvern susținut și votat de o majoritate parlamentară care să ia decizii urgente pentru sănătatea și siguranța românilor.
Domnule președinte Iohannis, opriți-va din joc, fiți responsabil și aveți grijă de români azi, mâine poate fi prea târziu!”