”PNL nu a rezistat la guvernare mai mult de trei luni!”

După căderea guvernului condus de Ludovic Orban, deputatul de Olt, Marius Iancu, a declarat că acest lucru s-a întâmplat din cauza măsurilor nepotrivite și contrare cu nevoile cetățenilor.

Iancu_Marius decupat
”Guvernul Orban, un guvern de tristă amintire, va rămâne în istorie cu faptul că a privatizat sistemul de sănătate, într-o noapte, și a încercat să șteargă datorii de 1,3 miliarde lei pentru două bănci comerciale despre care instanța a stabilit că au încasat ilegal acești bani”.
De asemenea, parlamentarul susține că soluția cea mai bună pentru români și România este Partidul Social Democrat care poate să reia programele prin care nivelul de trai al românilor să crească și prin care țara noastră să redobândească nivelul de creștere economică avut anterior guvernării liberale.
”PSD va propune o soluție serioasă de guvernare prin care să continuăm proiectele de infrastructură și cele pentru dezvoltarea României, să reluăm programele economice și sociale care au adus creștere economică și bani mai multi în buzunarele românilor.
Așa cum am promis, Stânga puternică a redat România românilor!”.