Deputatul Marius IANCU: ”STOP Guvernului Catastrofă!”

Parlamentarul PSD de Olt, Marius Iancu, acuză guvernul condus de Ludovic Orban ca in scurt timp de la preluarea puterii a luat măsuri care au afectat întreaga populație. Este de părere că nu a exagerat numind acest guvern ca fiind unul catastrofal, după ce acesta a stopat dublarea alocațiilor, creșterea pensiilor și salariilor și a oprit derularea programului prin care spitalele din țară sunt dotate cu aparatură, subliniind că interesul oficialilor din Sănătate și guvern este acela de a privatiza acest domeniu.

marius-iancu-li

”După numai trei luni de guvernare, liberalii, care au preluat puterea prin minciuni, manipulări și jocuri de culise, au demonstrat că nu pot conduce România și nu pot guverna în interesul românilor. 
Au început prin refuzul de a dubla alocațiile copiilor, de a majora pensiile si salariile.
Un alt domeniu unde liberalii au făcut ravagii este sănătatea. În timp ce ministrul și toți oficialii din minister lucrează în spitale private, vor să privatizeze sănătatea românilor. Au început prin a stopa Programul Național pentru Situații de Urgență prin care se dotează spitalele de stat. Fără să le pese că îi pun în pericol pe bolnavii de inima, au tăiat unul din cele două angiografe pentru spitalele din România”.

Deputatul Marius Iancu susține că Guvernul Orban a îndatorat țara nepermis de mult și a stopat investițiile în infrastructură și mai multe domenii de dezvoltare a țării, precizând că anumite companii și bănci au avut foarte mult de câștigat în urma măsurilor luate de guvernarea liberală, ale cărei efecte dezastruoase au început să se vadă.

”Au făcut declarații mincinoase despre situația economică a țării pentru a se împrumuta cu dobânzi mari. 
Peste 60 de miliarde lei împrumuturi în trei luni de guvernare, numai într-o singură lună, împrumutând 20 de miliarde lei, de 8 ori mai mult decât media lunară a împrumuturile Guvernării PSD.
Au stopat investițiile în dezvoltarea infrastructurii rutiere, în turism sau pentru susținerea mediului de afaceri românesc, au stopat programele pentru dezvoltarea agriculturii.
Efectele acestor măsuri dezastruoase încep sa se vadă. România nu mai are creștere economică, producția industrială este în scădere, deficitul bugetar este în creștere, leul se depreciază, inflația a explodat și puterea de cumpărare a românilor a scăzut.
În timpul guvernării liberale, au fost unii care au câștigat în România- companiile petroliere 3 miliarde lei, băncile și companiile din energie 1,8 miliarde lei, iar angajatorii „gri” care își bat joc de munca românilor, 1,6 miliarde lei.
Pentru români și pentru România, Guvernul PNL este o catastrofă și de aceea PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva acestui guvern de dreapta. Moțiunea va fi votată în Parlament de toți senatorii și deputații cărora le pasă de această țară!
Stânga puternică va reda România românilor!”