Deputatul PSD, Marius Iancu: ”Romania, în mâinile unor politicieni iresponsabili!”

 

Marius Iancu, parlamentar social-democrat de Olt, a declarat că președintele țării, Klaus Johannis și liberalii se joacă de-a democrația, toate acțiunile acestora având ca unic scop declanșarea alegerilor anticipate.

Untitled-1 copy

”Președintele Iohannis și liberalii își bat joc de români, de România și de democrație.
Desemnarea de către președintele Iohannis a lui Ludovic Orban pentru funcția de premier, la o zi după ce Guvernul condus de el a fost demis de Parlament, prin moțiune de cenzură, chiar cu mai multe voturi decât a fost investit, este o primă palmă dată românilor de către președintele lor, care calcă în picioare democrația.
A doua palmă vine de la liberalii conduși de Ludovic Orban care au votat, în unanimitate, ca, în Cabinetul pe care îl vor prezenta Parlamentului, să nu se schimbe niciun ministru.
De votat au votat, în structurile lor interne, atât componența Guvernului Orban 2, cât și programul de guvernare, dar în Parlament nu le vor vota pentru că vor alegeri anticipate.
Din păcate, în timp ce ei se joaca de-a democrația, românii plătesc factura!
Iohannis și liberalii provoacă intenționat o criză politică, în România. Nu îi interesează că, din cauza ambițiilor lor politice, va crește cursul euro, vor crește ratele românilor, chiriile, abonamentele și facturile la utilități, nu îi interesează că blochează investițiile și mediul de afaceri.
Așa cred liberalii că pot obține puterea absolută în România, bătâandu-și joc de români”.
Deputatul Marius Iancu a mai spus că partidul din care face parte a încercat să evite destabilizarea politică a țării, însă în opinia sa președintele țării și liberalii nu țin cont de nimic, urmărindu-și doar propriile interese. 
”PSD a propus o soluție rezonabilă și tocmai pentru a evita acest joc nedemocratic al lui Iohannis, a ținut cont de obiecțiile lui și nu a propus un premier „pesedist”.
Însă nimic din ce ar fi făcut PSD nu ar fi contat pentru o gașcă de politicieni iresponsabili care nu țin cont de români, de problemele și dorințele lor, și pentru care România este numai o proprietate bună de scos la mezat!”.