Marius Iancu: ”Gașca de la Cotroceni a blocat România”

Deputatul Marius Iancu acuză liberalii că au încălcat Constituția, legea fundamentală a țării, din dorința de a se ajunge la alegeri anticipate, considerând că scorul electoral obținut la alegerile europarlamentare și prezidențiale le-ar putea aduce succes și în cadrul alegerilor din acest an, alegerile locale și parlamentare.

Marius Iancu

”PSD nu girează și nu participă la jocul în care Iohannis și Guvernul lui liberal mimează democrația și guvernarea României.
Agățându-se cu disperare de procentele obținute la alegerile europarlamentare și prezidențiale când minciunile și manipulările lui Iohannis și ale liberalilor lui i-au păcălit pe români, gașca de oportuniști condusă de la Cotroceni vrea alegeri anticipate și calcă totul în picioare, începând cu Constituția României.
Deși există o decizie a CCR care prevede clar ca miniștrii care au primit aviz negativ, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, să fie schimbați, premierul demis Ludovic Orban a încălcat-o de două ori, și la învestirea primului guvern și acum.
Oare de ce Florin Citu, Violeta Alexandru, Victor Costache sau celebrul fost ministru Grindă sunt mai importanți decât Constituția României?”

Parlamentarul oltean, Marius Iancu, a mai afirmat că nu vor gira, nu vor vota Guvernul Orban 2, guvern pe care președintele Klaus Johannis se ambiționează sa-l instaleze la Palatul Victoria, prin nominalizarea lui Ludovic Orban în funcția de premier, cu toate că guvernul pe care l-a condus a fost demis recent, în timp ce situația economică a țării se află pe un trend descendent.

”Noi, parlamentarii PSD nu putem fi prezenți în plen, atunci când se votează același Guvern care a fost demis, în urma cu trei săptămâni, cu cel mai mare număr de voturi din istoria parlamentară.
Suntem în această situație din cauza președintelui Iohannis care nu a putut accepta o înfrângere și s-a ambiționat să îl nominalizeze tot pe Ludovic Orban, deși PSD i-a propus un premier din afara partidului care are în spate o majoritate parlamentară.
Așteptăm și decizia CCR pentru a vedea dacă această nominalizare este constituțională.
În tot acest timp, din cauza ambițiilor lui Iohannis, creșterea economică a României scade, prețurile cresc, românii au tot mai puțini bani, investițiile și programele economice și sociale au fost stopate și am ajuns, ca într-o noapte, liberalii să vândă sănătatea românilor privatizând sistemul de sănătate.
Asta înseamnă ca un președinte și un partid de dreapta să conducă România!
Cum 2020 este an electoral, trebuie să ne gândim să alegem ce credem noi este mai bine pentru noi, nu ce ne spun alții”.