Paul Stănescu va demisiona din funcţia de preşedinte al PSD Olt, după referendumul pentru Olt-Romanaţi

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, la “Sărbătoare iilor” de la Cezieni (Olt), că va renunţa la conducerea Organizaţiei Olt a PSD Olt, după referendumul pentru judeţul Olt-Romanaţi.

paul-stanescu-senator-3-fara-bleu

„Vreau să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Olt, să-l susţin pe Marius Oprescu preşedinte, pentru că eu consider că Marius merită. Acest lucru am vrut să-l fac mai repede, am vrut să-l fac chiar până în sesiunea parlamentară din vară, dar am amânat puţin pentru că ţin neapărat, enorm, la un lucru: ţin ca judeţul nostru să se numească Olt- Romanaţţ. Am zis că după referendumul pentru familie, când odată cu acest referendum la nivel naţional sper să fie şi referendumul nostru, nu sper, sunt convins că o să fie şi referendumul nostru la nivel judeţean, după aceea îmi voi da demisia şi vom face alegeri la organizaţia PSD Olt”, a declarat Paul Stănescu.

Paul Stănescu şi-a motivat decizia de a se retrage de la conducerea PSD Olt ca fiind determinată de “evoluţia foarte bună a organizaţiei” sub conducerea preşedintelui executiv Marius Oprescu, şi că trebuie schimbate generaţiile chiar şi în politică:

“Cred că evoluţia foarte bună a organizaţiei sub preşedinţia executivă a lui Marius Oprescu m-a determinat să fac acest lucru. Nu ştiu dacă mă voi concentra pe politica la nivel central dar eu consider că trebuie să schimbăm generaţiile şi am spus într-un cadru al partidului, pentru că de fiecare dată tinerilor trebuie să le faci loc. Nu trebuie să ţii de un anumit scaun până te dau alţii la o parte. Cred că e normal (…) să faci lucrul ăsta”’.

––––––––––––––––––––––––