Paul Stănescu: „Gabriela Firea tot timpul a avut susţinerea PSD, dar sunt negocieri”

 

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat înainte de şedinţa conducerii partidului, despre discuţiile din coaliție, că cele două partide PSD și PNL discută despre o alianţă electorală la alegerile locale şi europarlamentare. Totodată, a precizat că Gabriela Firea a avut întotdeuana susținera partidului privind candidature sa la primăria Capitalei.

 

” Sunt două partide mari, nu depinde totul de PSD. Sunt două partide care discută despre o alianţă electorală la alegerile locale şi europarlamentare, aşa că nu vă pot spune ce mi-ar conveni mie”, a spus Paul Stănescu.

Întrebat dacă PSD și PNL vor merge pe liste commune la primăria Bucureștiului și dacă PSD o mai suține pe Gabriela Firea pentru această candidature, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat:

„Probabil că în urma întâlnirilor pe care le avem în cursul zilei de astăzi vom decide( n.r.- privind listele comune). Gabriela Firea tot timpul a avut susţinerea PSD, dar sunt negocieri. La finalul acestei zile veţi şti exact. Noi ne-am bucura PSD dacă Gabriela Firea ar fi candidat la Primăria Generală, dar suntem în nişte negocieri şi vedem ce se va întâmpla după negocieri.”