Mişcarea Populară Olt are candidat pentru Primăria Slatina: Cosmin Florescu

MP- conf prs 29 febr 2016- candidat P Sl Cosmin Florescu 007- 2

Marin Bobeş, preşedintele interimar al Mişcării Populare Olt, a anunţat, în sfârşit, candidatul pe care formaţiunea politică pe care o conduce îl va avea la alegerile locale din acest an pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ.

Este vorba despre Cosmnin Florescu, un tânăr de 37 de ani, slătinean get-beget.

„Am aşteptat să găsesc un candidat care să nu fi intrat în coliziune cu legea, care să fie tânăr, şcolit şi care nu a mai făcut politică. Mă aflu printre ultimii care anunţă candidatul la Primăria Slatina, pentru că am căutat foarte mult. Cred că l-am găsit pe cel mai bun”, a firmat fostul parlamentar de Olt, Marin Bobeş.

 

 

„Faptul că nu am mai făcut politică nu cred că mă dezavantajează, dimpitrivă. E nevoie pe eşicherul politic, unde vedem tot felul de ştiri senzaţionale, de tineri care să se implice. Vreau să aduc în prim- plan un nou concept de a face politică. Am o mulţime de proiecte pe care urmează să vi le aduc la cunoştinţă cât mai curând. Problemele şi dorinţele cetăţenilor de a avea oameni care să le reprezinte interesele m-au determinat să candidez. Lângă mine vreau să vină tineri, oameni competenţi, corecţi, care să fie bine informaţi, în aşa fel încât să putem performa. Îmi deroesc să se schimbe un  pic mentalitatea oamenilor şi consider că oamenii trebuie să fie bine şi corect informaţi. Ambiţia şi dorinţa mea de a veni în întâmpinarea cetăţenilor cu măsuri şi o poziţie corectă mă recomandă pentru candidatura la Primăria Slatina. Calităţile care mă reprezintă cred că sunt mult peste cele ale contracandidaţilor mei”, a declarat tânărul candidat la fotoliul de primar al Slatinei, Cosmin Florescu.

Daniela DENGHEL