Traian Băsescu, prezent în Slatina, după 12 ani, la evenimentul de lansare a candidaţilor Mişcării Populare la alegerile locale din acest an

MP- conf prs 29 febr 2016- candidat P Sl Cosmin Florescu 007Preşedintele interimar al Mişcării Populare Olt, Marin Bobeş, a declarat, în cadrul conferinţei de presă din 29 februarie, că preşedintele Traian Băsescu va fi prezent la Slatina, pe data de 20 martie, la ora 13,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Acesta va participa la lansarea candidaţilor din judeţul Olt ai Mişcării Populare. Trebuie precizat faptul că Traian Băsescu s-a aflat de mai multe ori în Slatina în decursul anului 2004, atunci când a susţinut candidaţii Partidului Democrat din judeţ şi, în special, pe candidatul de atunci la Primăria Slatina, Darius Vâlcov.

Şi Traian Băsescu şi Darius Vâlcov au fost aleşi şi realeşi în funcţiile de preşedinte, respectiv de primar. În 2004 Vâlcov a fost cel mai tânăr primar de municipiu reşedinţă de judeţ din ţară.

 

Până în acest moment Mişcare Populară Olt şi-a desemnat candidaţii, referindu-ne la oraşele şi municipiile din judeţ, pentru Corabia- Rodian Grecu, Caracal- Claudiu Matei, Slatina- Cosmin Florescu, Scorniceşti- Daniel Constantin. În perioada următoare vom afla numele candidatului la Primăria Balş, în zece zile se va stabili candidatul la Primăria Drăgăneşti- Olt, cel de la Potcoava fiind ceva mai greu de găsit.Basescu conf prs 15 iunieBasescu miting Valcov


Marin Bobeş a menţionat că va fi, probabil, primul pe lista de consilieri pentru Consiliul Judeţan Olt, că la alegerile locale MP Olt ar putea obţine 10- 12% din voturile cetăţenilor şi, astfel, „ne-ar da dreptul la 4-5 consilieri judeţeni.
Traian Basescu prezentandu-si sotia ziaristilorBasescu 9

Vreau să câştigăm două primării de oraşe sau municipii şi 10-12 primari în total, iar la CJ Olt să avem 10-12 %. Pot spune că, până în acest moment, Mişcarea Populară Olt, stă bine la nivel de judeţ. Mişcarea Populară pe care eu o conduc de numai două luni, din ianuarie”.

(Fotografiile sunt din campaniile electorale din anul 2004, pentru alegerile locale, respectiv cele parlamentare).

Daniela DENGHEL