Marius Iancu: „Votul și încrederea românilor, mai importante decât liderii politici și funcțiile trecătoare”

Tensiunile de pe scena politică afectează în mod clar atât situația la nivel general din țară, cât și pe aceea din interiorul partidului din care face parte și deputatul de Olt, Marius Iancu.
Deputatul Iancu a precizat că susține demersul făcut de vicepremierul Paul Stănescu, președintele uneia dintre cele mai puternice organizații din țară a social-democraților, precum şi al unui grup de iniţiativă din cadrul PSD, privind scrisoarea scrisoare publică prin care i-a fost solicitată, printre altele, demisia preşedintelui Liviu Dragnea.

marius-iancu-li

„Acum doi ani, românii au ales un Program de Guvernare ale cărui măsuri odată implementate au adus României creștere economică și am început dezvoltarea multor domenii de activitate, adică dezvoltarea țării și mai mulți bani în buzunarele oamenilor. Românii au avut încredere în PSD, un partid unit și puternic care a promis stabilitate. Luptele interne și cele între instituții, schimbările repetate de premieri și ministri nu reprezintă acest partid care este al sutelor de primari, al miilor de consilieri locali și judeteni, al parlamentarilor și al oamenilor care, de 30 de ani, ne acordă votul lor de încredere”. 
Nemulțumit că la nivel de instituții și de guvern s-au făcut numeroase schimbări ce au afectat imaginea și stabilitatea partidului, deputatul Marius Iancu este de părere că numai punând în aplicare Programul de Guvernare va fi stabilitate în țară iar amenii nu-și vor pierde încrederea în social-democrați.
„De aceea, avem datoria să ducem la capăt Programul de Guvernare și să aducem stabilitate în țară. Alegem partidul și milioanele de membri și simpatizanti și îl susținem pe președintele PSD Olt, Paul Stănescu în demersul de a găsi cea mai bună soluție pentru PSD”.