Vicepremierul Paul Stănescu: „Voi rămâne în Partidul Social Democrat!”

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a susţinut o conferinţă de presă, la sediul MDRAP, în cadrul căreia s-a semnat un contract finanţat cu bani UE.
Cu acest prilej a declarat că nu va pleca din partid, și că este dezamăgit că după CEX-ul al PSD de vineri se încearcă denigrarea sa chiar de către colegii.

Paul Stanescu- presedinte PSD Olt si presedinte al Consiliului Judetean Olt4 bs sigla

Paul Stănescu, președintele PSD Olt, a afirmat că susţine în continuare scrisoarea semnată și faptul că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze.
„Am semnat un document alături de mulţi colegi din partid pe care mi l-am asumat şi mi-l asum în continuare. Sunt un om de echipă, nu mă gândesc să plec din PSD. Nu am avut niciodată gânduri de mărire, pe mine nu m-au interesat funcţiile, sunt un om al faptelor. nu mi-am dorit nicicând nici funcţia de viceprim-ministru şi nici nu mi-am dorit să candidez la vicepreşedinte. Sunt un om de echipă, voi rămâne în Partidul Social Democrat chiar dacă cineva va încerca să-mi ia carnetul de partid. Eu sunt, fără discuție, un om de stânga prin structura mea”, a precizat Paul Stănescu.

Viceprim- ministrul paul Stănescu a adăugat că se încearcă o denigrare a sa, după ședința CEX de vineri, aratându-se surprins că acest lucru vine chiar din partea colegilor săi.
„Văd că denigrarea mea, mai ales în ultimele zile, după acel CEX, a început în forţă. Mă surprinde… Ar fi rău ca acest lucru să vină din partea unor colegi de ai mei. Până acum, am fost bun, mai ştiam şi limba română, acum nu mai ştiu nici limba română. Am 61 de ani, am terminat liceul teoretic, am făcut şi filosofie şi latină, muzică, desen, am terminat la vremea la care a trebuit un liceu de cultură generală. Am devenit o persoana indezirabilă. Nu vreau să candidez la nimic, nu există miză personală la tot ce s-a discutat în media”.