Marius Iancu: ”AU CĂZUT MĂȘTILE! PE-NE-LISTII AU FURAT PENSIILE ROMÂNILOR!”

 
marius-iancu-li

 
”Legea Pensiilor și majorarea cu 40% a veniturilor pensionarilor, de la 1 septembrie, nu sunt facultative și la cheremul găstii de interese liberale de la Palatul Victoria.
Este o lege care trebuie respectată și un drept al unor oameni care chiar au muncit pentru acesta țară.
Iar deja consacrata replică a cuplului Orban- Cîțu, „nu sunt bani” este o nouă minciună marca PNL.
Guvernul nu poate să dea vina, din nou, pe pandemie pentru că la rectificarea bugetară, din aprilie, când s-a reconfigurat bugetul, ca urmare a pandemiei, Guvernul a prevăzut bani pentru majorarea cu 40% a pensiilor.
Dacă acum nu mai sunt bani, este vina PNL.
Au cumpărat măști la preturi de 100 de ori mai mari, combinezoane și alte materiale sanitare la preturi de 10 ori mai mari, au dat milioane de euro pentru ventilatoare care nici acum nu au fost livrate.
Si pentru toate acestea nu este de vină PSD așa cum, probabil, ar acuza președintele Iohannis, ci Guvernul său, conform raportului Curții de Conturi.
Deci nu pensionarii trebuie să plătească prejudiciul de 700 milioane lei, ci gasca de interese lui Iohannis și Orban.
Cei 800.000 de pensionari din țară care au semnat petiția PSD pentru apărarea drepturilor lor, cer dreptate, vor să le fie respectate drepturile.
PSD apară drepturile tuturor românilor și de aceea această Gașcă de Interese care se numeste Guvern PNL trebuie să plece acasă!
PSD va depune moțiune de cenzură, pe 17 august!”, susține deputatul PSD de Olt, Marius Iancu.