Pentru Marius Iancu liberalii care racolează și șantajează primarii pesediști sunt o rușine națională 

 Deputatul Marius Iancu acuză partidul de guvernământ că a început campania electorală fără a prezenta cetățenilor un program de relansare și dezvoltare a țării, ci prin racolarea și șantajarea primarilor Partidului Social Democrat. Cu toate că sustineau sus și tare că nu vor primi în rândurile PNL niciun pesedist, actualmente liberalii, care au ajuns să se comporte fără a se teme de nimic,- zice parlamentarul-, consideră primarii PSD-ului ca fiind candidați ideali la alegerile locale din partea PNL.
 
IMG_E2178
 

 
”PE-NA(E)-LIȘTII, O RUȘINE NAȚIONALĂ
După ce au terminat de rezolvat toate problemele țării și agentul lor electoral, Iohannis a aruncat pandemia în curtea PSD, liberalii au început, liniștiți, campania electorală.
Nu cu un program de relansare economică și proiecte sociale sau cu proiecte de investiții în județe și localitățile urbane și rurale, ci cu racolarea și santajarea primarilor PSD.
La ordinul Grupului Infracțional Organizat Orban-Grinda, aleșii locali PSD din Dâmbovița, Giurgiu, Teleorman, Cluj, Suceava, Iași sau Bacău sunt adunați, amenințați și șantajați că, dacă nu candidează, din partea PNL, la alegerile locale, nu vor primi bani pentru proiectele prin PNDL, da, programul PSD pentru dezvoltarea comunităților locale, și că vor fi anchetați și controlați de toate instituțiile statului.
Liberalii au înlocuit manipularea cu șantajul, traficul de influență și abuzul în serviciu și se comportă exact ca grupurile de interlopi care, în Guvernarea PNL, au ajuns să nu mai aibă frică de nimic și își reglează conturile în plină stradă.
Brusc, pe-se-diștii nu mai sunt „oamenii răi”, acei „ciumați periculoși”, ci candidații ideali pentru PNL, la alegerile locale. Pare că liberalii au uitat cum jurau că nu acceptă în rândurile lor traseiști.
Ce va face, oare, președintele Iohannis, acum când liberalii lui îi aduc „niște pe-se-diști” pentru că ei nu sunt în stare să aibă proprii candidați?
De aceea, acest Guvern incompetent și imoral, demis o dată prin moțiune de cenzură și profitând de pandemie, care a fost repus la conducerea țării de președintele Iohannis, trebuie să plece, cât mai repede, acasă.
Cum demisia de onoare nu este o opțiune pentru ei, o nouă moțiune de cenzură este necesară pentru a-i opri.
Acest Guvern incompetent, de „pe-ne-liști” a ajuns o RUSINE NAȚIONALĂ!”