Mariana Gheorghe, fost inspector şcolar general al ISJ Olt:  “Balşul plânge”

13119018_585267918317924_8687396880013585552_n  3

Mariana Gheorghe, cea mai activă şi combatantă femeie din politica Oltului,  a declarat că oraşul Balş are mare nevoie de o schimbare.

De schimbarea actualei administraţii publice locale pentru ca oraşul să aibă, în sfârşit, şansa de a se transforma într-un oraş modern, aşa cum trebuia să fie de mult timp.

Şi schimbarea nu poate veni decât cu un nou primar, în accepţiunea sa, cu Cătălin Rotea, candidatul PSD la Primăria Balş, pe care îl şi susţine.

Mariana Gheorghe spune că cetăţenii Balşului îşi doresc schimbarea, că aceştia sunt nemulţumiţi de lipsa locurilor de muncă, a canalizării, apei potabile, a gazelor, de lipsa asfaltului, şi că au probleme din cauza câinilor fără stăpân, care sunt un real pericol, şi din cauza faptului că nu există o şosea de centură, lucru care le pune vieţile în pericole de cele mai multe ori.

Aceasta precizează faptul că Balşul care a fost depăşit de comunele din jur în ceea ce priveşte investiţiile a pierdut un proiect pe fonduri europene de 210 miliarde de lei şi că a ajuns un oraş care plânge, în care oamenii sunt fără de speranţă.

“Iar singura lor speranţă este Cătălin Rotea, viitorul acestui oraş!”

Daniela DENGHEL