EMIL MOŢ DOREŞTE SĂ CONSTRUIASCĂ ÎMPREUNĂ CU PRIETENII VIRTUALI UN CARTIER REAL

Emil Mot- conf 28 ian 2016 005Foarte atent la nevoile  slătinenilor, deputatul social- democrat Emil Stelian Moţ a lansat o dezbatere pe o reţea de socializare, invitându-i pe slătineni să-şi spună deschis opiniile cu privire la ce ar fi mai potrivit să se construiască în apropierea gării din oraş. Este vorba despre locaţia în care a existat unitatea militară din Slatina.                                

Sub sloganul ”Hai să construim împreună un nou cartier”, parlamentarul Emil Moţ, preşedintele PSD Slatina şi candidatul PSD la Primăria Slatina, îi invită pe slătineni la o dezbatere în mediul on-line, pe grupul de pe facebook Emil Moţ- Continuăm să construim Slatina ( https://www.facebook.com/groups/EmilMotPrimarSlatina/ ).

La dezbaterea ”Ce vrei să facem din fosta Unitate Militară? Hai să construim împreună un nou cartier” cetăţenii sunt invitaţi să vină cu idei şi propuneri despre ce vor să se construiască pe terenul fostei Unităţi Militare, de pe Bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. Candidatul PSD la Primăria Slatina, Emil Moţ, vrea să afle, în acest fel, cum vor slătinenii să arate un nou cartier al Slatinei, care va fi construit în această zonă părăsită, unde nu s-a mai schimbat nimic de mai bine de 25 de ani.

Fiindcă numai alături de slătineni, Emil Moţ poate continua să construiască Slatina, toate mesajele de pe paginile de facebook ale lui Emil Moţ care conţin propunerile cetăţenilor pentru construirea unui nou cartier al Slatinei, pe terenul fostei Unităţi Militare, vor fi stocate şi, ulterior, analizate.