Emil Albotă: ”Adrian Chesnoiu, un ministru capabil să producă schimbarea!”

 

 
Dupa ce în Parlament a fost învestit Guvernul PSD-PNL-UDMR, condus de liberalul Nicolae Ciucă, cu 318 voturi ”pentru”, deeputatul PSD de Olt Emil Albotă a declarat că a votat pentru stabilitate și normalitate și că domeniul Agriculturii are șansa devină un domeniu strategic, care să ajute la redresarea economică a României, odată ce beneficiază de un ministru profesionist.
 
 
 
”Am acordat astăzi un vot pentru normalitate și stabilitate, într-o perioadă de criză absolută, din care nu putem ieși decât având, la guvernare, o structură politică omogenă, care poate impune măsuri imediate.
PSD asigură majoritatea parlamentară, pentru luarea unor măsuri sociale imediate, atât în privința veniturilor românilor, cât și în domeniul economic și sanitar.
Am votat astăzi o structură guvernamentală necesară, capabilă să iasă din logica ”statului eșuat”.
 
De asemenea, am votat pentru șansa ca Agricultura să devină un domeniu strategic menit să ajute la redresarea economică a României.
Iar această șansă este dată de un profesionist, Adrian Chesnoiu, colegul nostru, deputat de Olt, cu o carieră de succes în domeniul agricol și în atragerea fondurilor europene destinate acestui sector.
Un ministru capabil să producă schimbarea, recunoscut în toate mediile de profil, dar mai ales de către fermierii români, care așteaptă negreșit măsuri pentru dezvoltarea comunităților rurale și pentru încurajarea comercializării produselor românești.”, a afirmat deputatul Emil Albotă.