Oltul are ministru: Adrian Ionuț Chesnoiu !

 

 
Județul Olt are reprezentare în Guvernul României în persoana deputatului PSD Olt, Adrian Chesnoiu, – de astăzi Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, un portofoliu cheie, cu rol strategic în redresarea economică a României.
 
 
”Această numire este dovada recunoașterii rezultatelor politice ale organizației noastre și a pregătirii profesionale a echipei Partidului Social Democrat, care reprezintă Oltul în Parlamentul României. 
Avem încredere în seriozitatea, determinarea și vasta sa experiență, știm că va face o figură frumoasă și va valorifica potențialul în acest domeniu, care reprezintă o prioritate în  Programul de guvernare al PSD. 
 
 
 De asemenea, județul Olt are și președintele Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii specifice, în persoana lui Florin Barbu – deputat PSD Olt, cu experiență în îmbunătățiri funciare.
 
 
 
 
Se creează astfel o echipă redutabilă, care a demonstrat în domeniul Agriculturii și care poate oferi încredere, predictibilitate și investiții considerabile în acest sector.”, precizează purtătorii de cuvânt ai organizatiei social democrate oltene.