Cosmin Ciorei, candidatul UNPR la Primăria Slatina

UNPR Olt- Cosmin Ciorei- candidat P Sl3- 2W

Preşedintele UNPR Olt, senatorul de Ialomiţa Ion Toma, l-a prezentat în  cadrul unei conferinţe de presă, la care a fost prezent şi vicepreşedintele CJ Olt, Pavel Belinski, pe candidatul partidului la Primăria Slatina.

Acesta este Cosmin Ciorei, preşedintele Organizaţiei de Tineret Olt a UNPR şi consilier local în Slatina.

„Aşa cum am promis, vă prezint pe cel mai important candidat al nostru, în afară de Luminiţa Adam, care va candidata la Consiliul Judeţean, Cosmin Ciorei, candidat la Primăria Slatina. Mă bucur să dau un tânăr pentru capitala de judeţ, un prieten, un tânăr educat, bine pregătit profesional, care va face o figură foarte frumoasă. Printr-o politică a primarului Cosmin Ciorei, putem să aducem mulţi investitori, iar asta presupune foarte multe facilităţi, printre care şi crearea de noi locuri de muncă. Vrem ca tinerii să fie interesaţi să se întoarcă acasă. Cosmin merge şi va merge în toate cartierele şi va consemna toate problemele, ca în platforma lui electorală să răspundă. O să aibă o listă de consilieri care vor duce Slatina pe un drum foarte bun. Vor fi profesori, economişti, oameni de afaceri, oameni care au aplecare pentru a face ceva pentru cetăţenii acestui municipiu. Consider că tinereţea lui Cosmin Ciorei va conduce la multe realizări pe care ni le-am propus.
Mi-a spus că dacă nu va face ceva într-un an, va pleca. Acest lucru mi-a dat de gândit, că e un om care ştie ce vrea şi zic că este foarte bine pregătit şi, în aceste condiţii, eu cred că a venit momentul să-i dăm o şansă”, l-a prezentat senatorul Ion Toma pe tânărul candidat.

Parlamentarul îşi doreşte o luptă de idei şi consideră că UNPR Olt va ajunge, după alegerile din acest an, a doua forţă politică din judeţ.

Cosmin Ciorei şi-a făcut o scurtă prezentare şi a vorbit despre soluţiile pe care le crede viabile la unele din problemele Slatinei:

„Mă numesc Cosmin-Nicolae Ciorei, sunt născut şi crescut în Slatina, de profesie jurist. Am decis să candidez, deoarece cunosc majoritatea problemelor slătinenilor şi consider că am cunoştinţele necesare pentru a le rezolva. Îmi doresc să fac o politică a tinerilor şi să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a aduce tinerii înapoi în oraş, eu am foarte mulţi prieteni plecaţi.. Totodată, militez pentru o politică transparentă, o administraţie transparentă şi eficientă. Vreau să aducem Consiliul Local în mijlocul slătinenilor, să poată participa la şedinţe, să nu mai fie nevoie să urce pe Dealul Grădişte, la Casa Căsătoriilor. mi doresc transparenţă şi eficienţă atât în CL, cât şi în Primărie.
Probleme sunt peste tot şi, din discuţiile cu slătinenii, am dedus că îşi doresc un candidat care să nu fie atât de superficial, îşi doresc să fie respectaţi. Am devenit cunoscuţi la nivel naţional ca oraşul cu WC de 50.000 de euro, oraşul în care dosarele de corupţie sunt la ele acasă.
Îmi doresc, de asemenea, să găsim posibilităţi de a atrage cât mai multe fonduri europene, deoarece majoritatea ştim să cheltuim banii, cred că şi contracandidaţii mei se pricep foarte bine la cheltuit banii, dar pe mine mă interesează, în primul rând, cum îi facem, cum îi aducem. În situaţia în care avem un buget local substanţial putem rezolva absolut toate problemele”.

Preşedintele UNPR Olt a declarat că până la ultima dată de depunere a dosarelor de candidatură vor avea candidaţi în toate localităţile din judeţ, în acest moment lucrându-se la lista candidaţilor.

Daniela DENGHEL