Copreşedinta femeilor liberale din Olt a trecut la PSD

După doi ani de când face parte din marele PNL, Ramona Oncescu, copreşedinta Organizaţiei de Femei a PNL Olt a trecut la PSD.ramona oncescu la psd 4

Noul membru al social-democraţilor a fost prezentat de către preşedinta OFSD, Felicia Man, în cadrul unei conferinţe de presă.Ramona Oncescu a declarat că a ales să facă parte dintr-o echipă unită, nu una divizată, aşa cum este la PNL, unde liberalii din aripa PDL în continuare nu se regăsesc şi, până la urmă, mulţi aleg să părăsească partidul, şi unde sunt permanent tensiuni.

 După urarea de bun-venit, Felicia Man a afirmat că este convinsă că Ramona Oncescu “va veni alături de noi cu experienţa politică a domniei sale”.
Ramona Oncescu îşi doreşte să susţină candidatura lui Emil Moţ la Primăria Slatina şi este de părere că vor mai fi plecări din PNL:

„Am hotărât să vin în PSD deoarece doresc să-mi continui activitatea politică într-o echipă omogenă, care are proiecte viabile, proiecte realizabile. Îmi doresc să îl susţin pe domnul Emil Moţ la Primăria Slatina deoarece am văzut din activităţile dumnealui că nu spune doar vorbe, nu face promisiuni pe hârtie şi a demonstrat acest lucru prin acţiunile întreprinse. Nu aş vrea să pronunţ nume dar, din păcate, vor mai fi plecări din PNL Olt, pentru că acolo există două partide în continuare. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care am plecat. Foştii membri PDL sunt marginalizaţi, plecările sunt din aripa fostului PDL. Acolo sunt nemulţumiri şi tensiuni în continuare. La alegerile din partid care vor urma conducerea PNL trebuie să aibă şi suportul foştilor pedelişti şi mai bine se descotorosesc de cei de la PDL”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Felicia Man a declarat că la alegerile locale din acest an PSD Olt va respecta cotele de gen şi că este convinsă că “vom avea foarte multe femei, cel puţin 30%, pe listele de consilieri locali şi judeţeni”.

Daniela DENGHEL