BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

– 14 aprilie 2016 –

  Sub egida « European Employers ‘Days, la nivel european se desfăşoară, în perioada 4-15 aprilie, mai multe acţiuni organizate de Reţeraua Serviciilor Publice de Ocupare, mai multe acţiuni în care angajatorii oferă locuri de muncă. În judeţul nostru, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza  Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul va avea loc joi, 14 aprilie 201, la Caracal şi Slatina, începând cu ora 9,00. Cetăţenii fără un loc de muncă sunt aşteptaţi la Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar la Caracal, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Până la această dată au fost contactaţi 50 de agenţi economici, din care 27 au confirmat participarea, cu un număr de 273 locuri de muncă vacante, dintre care 16 sunt pentru studii superioare.

Angajatorii au nevoie de forţă de muncă în meseriile de inginer horticol, inginer construcţii civile, inginer agronom, inginer mecanic, economist, şef secţie confecţii textile, sudor, zidar, electrician, fierar betonist, lăcătuş, vopsitor, instalator, sculer matriţer, tâmplar unuversal, mecanic auto, şofer, agent vânzări, contabil, gestionar, vânzator, gestionar depozit, recepţionist, spălător auto, confecţioner asamblor articole din textile şi muncitor necalificat în confecţii textile.

Reprezentanţii AJOFM Olt au precizat că angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind posturile vacante la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crişan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro ori prin fax, la numărul 0249/432276. Aceştia sunt rugaţi să comunice şi spaţiul de care doresc să dispună în cadrul bursei ca, eventual, să poată expune şi diverse materiale promoţionale.

I.SINCU