Vicepremierul Paul Stănescu: “Abuzurile de acum nu s-au întâmplat nici pe vremea lui Stalin. Nu toţi românii sunt hoţi în ţara asta”

DSCN7893 bs decupat W

În calitatea sa de vicepreşedinte al PSD, Paul Stănescu, este de accord cu organizarea mitingului împotriva abuzurilor „tip stalinist”, din 9 iunie, şi pentru sprijinirea“democraţiei”.

 “Vom vedea, după, cât de util este mitingul, dar eu cred că trebuie să se audă şi vocea celor care susţin, în România, democraţia şi nu Securitatea. Am văzut cu toţii toate abuzurile care se întâmplă, care s-au întâmplat şi probabil că se întâmplă şi în continuare, lucruri care probabil nu s-au întâmplat nici pe vremea lui Stalin”, a declarat, vicepremierul Paul Stănescu.

Vorbind despre experienţa sa în administraţia centrală, “atât ca senator dar şi ca ministru”,

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice,  Paul Stănescu a mai spus: “Eu cred că trebuie să trăim într-o ţară normală, că toată lumea trebuie să respecte legea. Cine nu respectă legea să se ducă acolo unde-i e locul. Dar nu toţi oamenii sunt hoţi în această ţară. Nu există aşa ceva”.

Vicepreşedintele PSD şi preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, este de părere că  “trebuie să avem demnitate şi trebuie să terminăm odată cu toate abuzurile care se întâmplă în această ţară”, în opinia sa, “cel puţin din 2000, din păcate, nu guvernele, nu cei care care au fost vremelnic şi au avut guvernarea, au avut puterea. Au guvernat dar puterea cred că a fost în altă parte şi nu se poate aşa ceva într-o democraţie cum suntem şi noi, astăzi, şi vrem să fim o ţară la fel ca toate celelalte ţări din Uniunea Europeană”.