TOLERANŢA – ARMONIE ÎN DIFERENŢE!

 Femeile social-democrate din judeţul nostru s-au implicat în ajutorarea mai multor familii nevoiaşe, în cadrul unei acţiuni care să marcheze Ziua Internaţională a Toleranţei (16 noiembrie).12233576_982049345190505_457304442_n

  „Ziua Internaţională a Toleranţei este o sărbătoare anuală declarată de Organizaţia Naţiunilor Unite în 1995 pentru ca oamenii să conştientizeze pericolele intoleranţei. Este ocazia potrivită pentru a ne aminti că avem angajamente şi obligaţii faţă de cei din jurul nostru”, a declarat Felicia Man, preşedinta femeilor din organizaţia PSD Olt.

  Acţiunea umanitară întreprinsă de Organizaţia Femeilor Social Democrate Olt a făcut ca 23 de familii cu venituri mici, aflate în risc de excluziune socială, să beneficieze de mai multe ajutoare constând în diferite produse.

  „Respectul, acceptarea şi aprecierea bogăţiei şi diversităţii culturilor lumii noastre, felurilor noastre de expresie şi manierelor de exprimare a calităţii noastre de fiinţe umane, atitudinea activă, respectarea drepturilor omului  sunt deziderate ale femeilor social-democrate”, a mai spus OFSD Olt, Felicia Man.

   Florenţa POPESCU