Stănescu și Ciolacu, întâlnire cu primarul Chișinăului

 
Primarul din Chișinău, Ion Ceban, a avut mai multe întâlniri importante în România, pentru stabilirea unor colaborări și pentru a obține susținere pentru orașul românesc de peste Prut.
Acesta s-a întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și cu vicepreședintele Senatului, Paul Stănescu, cu care a discutat despre sprijinul de care are nevoie orașul pe c are îl administrează.
 
 
În periplul său politico-administrativ în țara noastră, Ion Ceban s-a mai întâlnit cu miniștrii Sănătății, Alexandru Rafila, și Dezvoltării, Cseke Attila,  cu  președinții consiliilor județene din Neamț (Ionel Arsene), Buzău (Petre Neagu), Hunedoara (Laurențiu Nistor), Ilfov ( Hubert Thuma), cu primarii de sector din București (Radu Mihalu-primar Sectorulul 2, Robert Negoiță- primar Sectorului 3, Daniel Băluță- primarul Sectorului 4, Cristian Piedone- primar Sectorului 5, Ciprian Ciucu- primar Secotrului 6) și cu primarii unor orașe din țară ( Emil Boc- primar Cluj, Soós Zoltán- primar Târgul Mureş, Mihai Chirica- primar laşi, Gabriel Pleşa- primar Alba Iulia, Florin Oancea- primar Deva și Tiberiu lacob-Ridzi – primar Petroşani. 
 
 
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a precizat pe pagina sa de socializare că mulțumește primarilor pentru grantul de 100 de milioane de euro acordat republicii Moldova și că, la întrevederea cu liderii legislativului din România, Ciolacu și Stănescu, a mulțumit pentru tot sprijinul pe care țara noastră îl oferă Republicii Moldova în mai multe domenii:
 
 
”Astăzi am avut o întrevedere cu Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și Vicepreședintele Senatului României, Paul Stănescu.
Am mulțumit pentru suportul pe care l-a oferit și îl oferă România Republicii Moldova în diferite domenii, infrastructură, educație, social, cultură și altele.
La fel, fiind vicepreședintele CALM, am ținut să mulțumesc în numele tuturor primarilor pentru grantul de 100 de milioane de euro suport pentru alte programe și proiecte noi pentru Republica Moldova.
Am discutat despre numeroasele colaborări și proiecte pe care le are Chișinăul cu diverse orașe și regiuni din România și am pledat pentru extinderea acestora în Chișinău și suburbii.
La fel, am abordat subiectul ce ține de lansarea și perspectivele Mișcării Alternativa Națională (MAN), dar și despre potențialul de colaborare cu partea română.”