Senatorul Paul Stănescu, președinte PSD Olt: ”Votul este un motiv în plus pentru organizația noastră să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat la nivel național”

Liderul social- democrat oltean, senatorul Paul Stănescu, le-a mulțumit, după primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, atât membrilor și simpatizanților partidului, cât și votanților PSD.

Paul Stanescu- votare Referendum 6 7 oct 2018
Fostul vicepremier a afirmat că implicarea primarilor și a activului de partid au condus la acest rezultat bun, care este stimulator pentru a depune toate eforturile, astfel încât județul Olt să fie reprezentat pe plan național la cel mai înalt nivel.
Scorul electoral obținut în județul Olt de către principalii candidați pentru funcția de președinte al României o situează pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD, pe primul loc, cu 42,99% din voturi, fiind urmată de Klaus Iohannis cu 29,72%, candidatul PNL, Mircea Diaconu -cu 7,97%, candidatul susţinut de Pro România şi ALDE, și Dan Barna, candidatul USR, cu 7,36% din voturi.

“PSD Olt a obținut la acest scrutin un important scor electoral pentru care țin să mulțumesc cetățenilor noștri, care ne-au acordat, din nou, un vot masiv de încredere.
Prezența, într-un număr atât de mare, ne arată că oltenii au conștientizat importanța participării la vot, iar rezultatul reprezintă încă o dovadă de susținere, manifestată prin alegerea într-o proporție covârșitoare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale.
Este un sprijin important ce ne ajută în continuarea cu succes a proiectelor de investiții pe plan local și în concretizarea ofertei electorale, care îi poate conferi județului Olt locul bine meritat în ierarhia națională.
Am reușit acest lucru și datorită primarilor și militanților noștri, care au muncit foarte mult în promovarea principiilor noastre electorale din casă în casă și om cu om.
Votul de duminică este un motiv în plus pentru organizația noastră să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat cu succes, la nivel național. Nu a fost ușor, dar continuând împreună suntem convinși că vom putea duce la bun sfârșit angajamentele luate în fața dumneavoastră.”, a declarat senatorul Paul Stănescu, președintele PSD Olt.