”Secretarul general al PSD, Paul Stănescu: Comitetul de vândut iluzii al lui Cîțu nu mai funcționează!”

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a declarat că actualul premier, Florin Cîțu, precum și președintele țării, Klaus Iohannis, nu-și asumă nimic în ceea ce privește modul în care este condusă țara.

Senatorul oltean susține că avem o guvernare iresponsabilă și mincinoasă, premierul Florin Cîțu anunând în contradicție cu celelealte țării ale lumii că viața va reveni la normalitate de la 1 iunie 2021, în vreme ce specialiștii din lumea întreagă nu pot spune când viața socială va mai fi ca înainte de pandemie.

”Guvernare iresponsabilă și mincinoasă! Asta avem. Un premier și-un președinte care nu-și asumă nimic. Pandemia e grija altora, problemele sunt ale românilor. Fratele cel mare îl bate pe umăr pe cel mic și-i zice: „Lasă, Florine, câinii latră, ursul trece. Românii țipă, noi ne vedem de interesele noastre politice.”

Își mai amintește cineva de comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate? Nu degeaba i-am spus atunci comitetul de vândut iluzii, pentru că exact asta era. Disperat și iresponsabil, Cîțu a anunțat în aprilie sfârșitul pandemiei de la 1 iunie. A vândut această iluzie, dar degeaba. Când toți specialiștii o spuneau, fără dubii, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală, Cîțu scria pe o foaie la Guvern că de la 1 iunie se termină pandemia”, a declarat Paul Stănescu.

Cu iluzia revenirii la normalitate așa de curând, consideră senatorul de Olt Paul Stănescu, premierul Florin Cîțu le-a creat românilor false așteptări și a câștigat timp pentru agenda proprie, fără a se simți în vreun fel responsabil de situația în care se află românii, dar că are zilele numărate, întrucât guvernul va cădea în urma moțiunii votate de PSD:

”Și-a cumpărat timp doar pentru propria sa agendă și a creat false așteptări românilor. Acesta este marele lui program liberal de guvernare.

A pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine și ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare. Aruncă vina în stânga și în dreapta, dar el nu se simte responsabil de situația dezastruoasă în care a ajuns România în valul patru. Îi învinovățește pe cei de la USR-PLUS pentru că a eşuat vaccinarea. Apoi îi amenință să revină în coaliţie.

Zilele lui sunt numărate. Asta este vestea bună. Imediat după decizia CCR, PSD va scoate acest iresponsabil de la Guvern. Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură”.