Parlamentari la Piața Producătorilor Olteni

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, inclusiv Albota Emil Florin, persoane în picioare şi drum

La piața amenajată de către Consiliul Județean Olt, la inițiativa președintelui instituției, Marius Oprescu, au fost prezenți, printre număroșii cumpătători și doi parlamentari de Olt, Marius Iancu și Emil Albotă, ambii deputați.

Aceștia au fost însoțiți de către cei doi vicepreședinți ai CJ Olt, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan.Piața volantă, care dispune de 20 de standuri, este organizată pentrua veni în sprijinul micilor producători agricoli.  

  ”Am cumpărat, astăzi, legume și fructe românești, proaspete, aduse direct de la producătorii olteni, cărora li s-au pus la dispoziție, de către Consiliul Județean Olt, toate condițiile necesare desfacerii produselor autohtone în Piața Producătorilor Olteni.

Este o inițiativă de succes a Consiliului Județean Olt de promovare a produselor locale și a producătorilor agricoli din județul nostru și un real sprijin pentru agricultorii tot mai încorsetați de reguli aberante, dar lipsiți de programe guvernamentale, care să vină în preîntâmpinarea nevoilor”, a declarat deputatul Emil Albotă.  

        ”Legumicultorii olteni au nevoie de o piață de desfacere și de sprijin din partea autorităților! Cum acest Guvern a blocat toate programele destinate fermierilor, iată că autoritățile județene vin în ajutorul lor. Este un prim pas și îi felicit de organizatori pentru acest proiect și sper că foarte mulți slatineni vor veni la piața, în centrul orașului. Au ce cumpăra!”, a declarat deputatul Marius Iancu.