”Românii trebuie să știe: Nimic pentru populație, totul pentru alegerile interne din PNL!”

Deputatul PSD de Olt, Emil Albotă, acuză guvernarea condusă de premierul Florin Cîțu că se ocupă de lupta din interiorul PNL în loc să se preocupe de administrarea României. Deputatul oltean susține că, în această perioadă prețurile cresc vertiginos în țara noastră, în timp ce pensiile, salariile și alocațiile sunt înghețate iar rectificarea bugetară ia tocmai din bugetul ministerului de care acestea aparțin (Ministerul Muncii) pentru a fi direcționați către Fondul de Rezervă, de unde, spune deputatul, banii vor merge cu dedicație la administrațiile conduse de liberali.     

    ”În sminteala actuală legată de gen sau sex, de mișcarea fals progresistă a identității de gen, a ”maternității” masculine sau feminine și a eliminării simbolurilor naționale de pe cartea de identitate, care poate fi cu cip sau nu, cu gen sau nu, cu tricolor sau steagul UE, nu știu dacă ați aflat, există și o rectificare bugetară în plan.

O rectificare bugetară conturată după chipul și asemănarea lui Cîțu, cel care, sub conducerea lui, îi vede pe români mai fericiți ca niciodată, chiar dacă salariile, pensiile, alocațiile lor sunt înghețate, în plin sezon canicular, în timp ce prețurile la gaze, energie și alimente cresc vertiginos, asemenea gradelor Celsius din termometre.

Avem, așadar, o rectificare bugetară care taie de la Ministerul Muncii (a se citi pensii, alocații, salarii) nu mai puțin de 2,78 miliarde lei și înregistrează o creștere la Fondul de Rezervă, de unde banii iau traiectoria plăților de partid, către administrațiile peneliste.

Concentrați într-o luptă acerbă și toxică de putere, în interiorul partidului, chiar Rareș Bogdan ne anunță, cu seninătate, că de guvernare ”se vor ocupa exclusiv, după 25 septembrie”, zi semnificativă pentru viața de partid PNL, în care se va desemna conducătorul absolut. Până atunci, susținătorii unuia sau altuia, trebuie să-și primească tainul, în timp ce românii ”tot mai fericiți” trăiesc pe pielea lor consecințele haosului economic și social al guvernării ”de dreapta”.

Apropo, despre PNRR ori Ghinea se mai știe ceva? Sau aflăm în septembrie, cu o zi înainte de aprobarea planului, că România iar nu este pregătită să acceseze fonduri europene…”, a declarat deputatul Emil Albotă.