Reales deputat, Marius Iancu mulțumește cetățenilor Oltului

În urma scrutinului electoral din 6 decembrie 2020, PSD Olt a reușit câștigarea a cinci mandate de deputat și două de senator.

    Social- democrații olteni vor trimite în Camera Deputaților pe Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu și Emil Albotă, iar în Senat vor fi reprezentați de către Paul Stănescu şi Siminica Mirea.  

Fost deputat și în perioada legislativă trecută și vicepreședinte al Comisiei de Biuget- Finanțe în camera deputaților, Marius Iancu a reprezentat cu cinste locuitorii județului Olt, cărora le mulțumește pentru încrederea pe care i-au acordat-o prin alegerea sa pentru încă un mandat de patru ani.  

”V-am spus că în votul vostru stă puterea de a schimba viitorul și mi-ati arătat că așa este! Vă felicit și vă mulțumesc pentru fiecare vot pe care l-ați dat pentru echipa PSD Olt, că nu v-a fost teamă să ieșiți din case și să arătați întregii țări că noi, toți cei de aici suntem o forță, că de la noi începe schimbarea!

A fost o onoare să vă reprezint, patru ani, în Parlamentul României, a fost o onoare să deschid lista PSD Olt pentru Camera Deputaților și vă mulțumesc vouă, celor 57% dintre olteni care mi-ați acordat un nou mandat în Parlament!

Le mulțumesc tuturor cetățenilor pe care i-am întâlnit în aceaste săptămâni, celor care mi-au trimis mesaje pe pagina mea de Facebook, le mulțumesc colegilor mei alături de care am mers în campanie electorală, prin județ.

Vocea oltenilor va fi auzită în Parlamentul și Guvernul României pentru că noi reprezentăm Stânga puternică și adevărata schimbare începe de la noi, de la Olt! Vă mulțumesc tuturor și să ne ajute Dumnezeu să rămânem sănătoși și puternici!”