PSD Olt are cea mai puternică echipă pentru pentru Consiliul Judeţean, în frunte cu președintele Marius Oprescu ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat  

La alegerile locale din acest an, ce se vor desfășura pe data de 27 septembrie, Partidul Social Democrat, filiala Olt, se va prezenta în fața electoratului cu o echipă de oameni profesioniști și buni cunoscători ai administrației locale, mulți dintre cei aflați pe noua listă de consilieri județeni făcând deja parte din forul decizional al Consiliului Județean Olt. 
Iar Marius Oprescu, președintele PSD Olt și președintele în funcție al CJ Olt va candida pentru un nou mandat uninominal de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.
 
IMG_1793
 

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a fost însoțit la Biroul Electoral Județean Olt de către primarul municipiului Slatina, Emil Moț, care este și președinte executiv al organizației, de o parte dintre liderii județeni ai partidului și de câțiva dintre candidații aflați pe lista social-democraților olteni pentru fotoliile de consilieri județeni pentru depunerea dosarelor de candidatură. 
Marius Oprescu va candida pentru un nou mandat în fruntea administrației oltene și iși dorește să continue proiectele incepute sau aflate în derulare , precum și realizarea altora noi.
 
IMG_1822
 
IMG_1834
După depunerea candidaturii, președintele Marius Oprescu a declarat că programul electoral pe care partidul și l-a propus este unul realist, realizabil, chiar dacă vizează multe investiții, iar campania electorală va fi una pozitivă:
„Programul electoral pe care ni-l propunem pentru 2020-2024 este unul cu multe investiţii, dar în acelaşi timp realizabil. Nu ne propunem himere, ci lucruri pe care ştim că în cei patru ani suntem în stare să le realizăm. Numai aşa poţi veni, în 2024, în faţa oamenilor să le ceri votul din nou.
Întotdeauna, noi, social-democraţii, am ştiut să facem campanii pozitive, drept pentru care şi anul acesta ne-am propus să facem asta. Sub dezideratul campaniei «Investim în Olt!», cred că am venit şi de această dacă cu o echipă coerentă, profesionistă şi cu experienţă în administraţia publică. Avem şi oameni noi, dar şi oameni care au mai fost consilieri județeni, care știu să se prezinte în faţa cetăţenilor din judeţul Olt, știu să le preia ideile şi să le transpună în proiecte, astfel încât tot ce facem la Consiliul Judeţean să fie în interesul cetăţenilor”.

Lista PSD Olt cu cele 40 de persoane care candidează pentru un loc de consilier în cadrul Consiliului Judeţean:

1. Marius Oprescu
2. Virgil Delureanu
3. Cătălin Grecu
4. Mariana Matei
5. Ionuţ Ivan
6. Adrian Bărbulete
7. Nicolae Vitan
8. Ion Bondrescu
9. Mirela Vasile
10. Ilie Irimia
11. Daniela Vlad
12. Dorin Postelnicu
13. Cristian Gheorghe
14. Adrian Iordache
15. Toma Prună
16. Emil Marinescu
17. Constantin Popescu
18. Ioan Nedelea
19. Valeria Gălan
20. George Şofaru
21. Cristian Butnariu
22. Ilie Hău
23. Bogdan Matei
24. Ciprian Alexe
25. Ramona Costache
26. Magdalena Catrina
27. Victor Vătămanu
28. Titu Vârban
29. Silviu Popescu
30. Gabriela Şerban
31. Claudiua Barbu
32. Mădălina Benec
33. Mihai Gheorghe
34. Floriana Bacov
35. Cătălin Moruş
36. Daria Oprea
37. Silviu Smarandache
38. Diana Cioponea
39. Florina Barbu
40. Marian Andrei Barbu