“ PSD, CHIAR DACĂ VA OBŢINE UN REZULTAT FOARTE BUN, LA ALEGERILE DIN 2016, NU VA AVEA PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN OLT”

PMP Olt- aug 2015 010Marian Vasile, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Organizaţia Judeţeană Olt, este singura voce a Opoziţiei din judeţul nostru.

Aproape singură chiar şi în partidul pe care într-un mod foarte serios şi cu mână sigură îl conduce. Sprijinul domniei – sale este un om foarte cunoscut în politica judeţeană, un fost parlamentar, un om care ştie cu ce se mănâncă politica şi, mai ales, cum se conduce un partid şi mic, şi-n Opoziţie.

Este vorba despre Marin Bobeş, cel care a deţinut două mandate în Parlamentul României, unul de senator şi altul de deputat, şi cel care a condus Partidul Democrat Olt de la un procent infim la un procent care să conteze în lupta cu PSD-ul care a înroşit judeţul.

 

În ultima conferinţă de presă, susţinută la sediul partidului, aflat vizavi de Prefectura Olt, cei doi oameni politici au vorbit despre alegerile electorale de anul viitor şi despre pregătirea propriilor organizaţii în acest sens.

Marian Vasile a declarat că PMP Olt avea, la ultima numărătoare, aproape 5000 de membri de partid, dar că „prioritatea noastră nu este să strângem adeziuni, ci să găsim cei mai buni candidaţi”.

 

„Încercăm să avem un rezultat cât mai bun la alegerile din 2016. Încercăm să facem o surpriză mai mult decât plăcută în judeţul Olt”, a mai spus liderul popularilor olteni, care este conştient de forţa pe care o are PSD-ul în judeţul Olt.

Cu toate acestea, este de părere că, deşi premierul Victor Ponta „împarte bani în stânga şi-n dreapta, ca să ţină de funcţie”, implicit primăriilor pesediste din judeţ, rezultatul Organizaţiei Olt a PSD nu va avea, în 2016, rezultatele mult dorite în urma alegerilor locale.

„Noi nu am stabilit cine trebuie să fie candidatul nostru pentru Consiliul Judeţean Olt. Nu am discutat în cadrul PMP Olt cine ar trebui să fie, pentru că trebuie să stabilim, mai întâi, candidaţii la primării şi nu sunt decizii uşor de luat. Dar PSD Olt, chiar dacă va obţine un rezultat foarte bun în judeţ, nu va avea preşedinţia Consiliului Judeţean Olt”, a precizat ferm Marian Vasile.

 Daniela DENGHEL