Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu: ” Singurul proiect concret al alegerilor prezidențiale este cel al PSD”

După ce au fost depuse candidaturile pentru alegerile prezidențiale din acest an, preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a declarat că nu toți competitorii politici au oferit sau au de oferit o viață mai bună românilor, că proiectul prezidenţial al partidului din care face parte este chiar programul de guvernare de care au beneficiat românii prin creşteri salariale, mărirea punctului de pensie și facilităţi fiscale, comparativ cu cea ce au ”primit” oamenii în timpul guvernărilor de dreapta cand ”au fost supuşi unui ruşinos experiment de austeritate”.

Paul Stanescu 1

„Singurul proiect concret al alegerilor prezidenţiale este cel al PSD. De ce? Pentru că proiectul nostru prezidenţial este chiar programul nostru de guvernare şi lucrurile bune pe care le-am făcut pentru români. Pentru greşelile pe care le-am făcut am decontat politic în alegerile europarlamentare, dar acum este timpul să strângem rândurile şi să luptăm cu cei care vând, în mare parte, doar iluzii.
Alegerile prezidenţiale nu sunt doar o competiţie electorală între candidaţi, ci şi o luptă electorală între partide. Iar important este ca, în ciuda tuturor dificultăţilor prin care am trecut, să arătăm că în aceste alegeri suntem o echipă strânsă şi că rezultatele guvernării social-democrate se văd, în mod concret în viaţa de zi cu zi a românilor.
În această guvernare, fiecare român a beneficiat fie de o creştere salarială, de facilităţi fiscale, de mărirea punctului de pensie, de scuturi de taxe şi impozite sau alte beneficii.
Cred că, în guvernarea PSD, nimeni nu a fost dat deoparte și am reușit să ținem cont de interesele românilor. Și, ceea ce contează, este că, în continuare, avem de oferit rezultate.”, a afirmat Paul Stănescu.

Fostul vicepremier crede că programul prezidenţial al preşedintelui Iohannis „a rămas doar un set de promisiuni”:

„Mai ţineţi minte stufosul program prezidenţial al preşedintelui Klaus Iohannis? Ce s-a întâmplat cu el? A rămas doar un set de promisiuni. Şi să nu uite nimeni că atunci când dreapta a fost la putere, oamenii au fost neglijaţi în detrimentul altor interese şi, mai mult, au fost supuşi unui ruşinos experiment de austeritate. Trebuie să strângem rândurile în campania care va urma! Şi, mai ales, trebuie să vorbim fără frică despre ce am făcut pentru români”.