Premierul Marcel Ciolacu: ”Am învățat multe de la Paul Stănescu și împreună am încercat să reconstruim cel mai mare partid din România”

De Daniela DENGHEL

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, s-a aflat la Hunedoara, pe 29 septembrie 2023, unde a participat, alături de staff-ul de conducere al Partidului Social Democrat, la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Hunedoara. Au fost prezenți și Paul Stănescu, secretarul general al PSD și Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD și ministru al Transporturilor.

În cadrul Conferinței Laurențiu Nistor a fost reales în funcția de președinte al PSD Hunedoara.

 

Marcel Ciolacu a vorbit în discursul său despre sprijinul pe care l-a primit de la colegii din partid, dar mai ales de la secretarul general al PSD, Paul Stănescu:

 „Am o persoană de la care am învățat mai multe decât de la domnul Nistor, Paul Stănescu. Un om care din prima zi mi-a fost alături și am încercat să reconstruim cel mai important partid din România și cel mai mare. Nu reușeam singuri. Am făcut toți o echipă și am învățat să funcționăm altfel, să acceptăm că există o concurență întotdeauna, și-n partid, și-n politică, și-n mediul privat, și-n cel public” a declarat președintele PSD.