PREDAREA ȘTAFETEI LA CONDUCEREA INSPECTORATULUI JUDETEAN DE JANDARMI OLT- O CARIERĂ DEMNĂ DE URMAT, UN MILITAR ȘI UN COMANDANT DESĂVÂRȘIT

În rezervă, după 32 de ani de carieră militară, 18 ani în funcții de conducere, din care 10 ani în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a avut loc, recent, festivitatea de predare-primire a comenzii unității, ca urmare a trecerii în rezervă la termen, cu drept de pensie, a inspectorului șef, colonel Tudor-Dorel Drejoi.

Acesta și-a început cariera militară într-un mediu al disciplinei, al valorilor și normelor militare, când a ales să urmeze Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. A parcurs succesiv toate treptele ierarhiei militare, conferind atingerea celei mai înalte la nivel de inspectorat județean – cea de inspector șef.

După o carieră de 32 de ani în serviciul semenilor și ultimii 10 ani de conducere la un inspectorat, cu o responsabilitate majoră, asumată și dusă până la capăt cu devotament, curaj și credință, purtând cu mândrie, zi de zi, haina militară, inspectorul șef al Jandarmeriei Olt, a trecut în rezervă, cu drept la pensie.

Dedicat profesiei alese, riguros în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, inspectorul șef al Jandarmeriei Olt lasă în urma sa un exemplu demn de urmat pentru următorul inspector șef, precum și câteva cuvinte de apreciere pentru colegi, colaboratori și conducătorii instituțiilor locale:

Mulțumesc,

  • Colegilor mei pentru dăruirea și munca depusă în acești ani. A fost o experiență extraordinară, am fost înconjurat de oameni dedicați profesiei, cărora le doresc succes în continuarea proiectelor începute împreună, pentru că au înțeles că mi-am dorit obținerea de performanțe și pentru asta apreciez efortul fiecăruia. A fost o onoare să vă fiu coleg și comandant.
  • Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei Municipiului Slatina și Consiliului Local al Municipiului Slatina, pentru colaborarea desăvârșită în gestionarea tuturor situațiilor întâmpinate.
  • Inspectoratului de Poliție, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, tuturor instituțiilor implicate în gestionarea situațiilor și asigurarea unui climat de ordine și siguranță la nivelul Județului Olt, precum și pentru colaborarea de excepție bazată pe profesionalism și respect reciproc.
  • Presei oltene pentru excelenta colaborare, având convingerea că instituția va beneficia și pe viitor de susținerea, profesionalismul și transparența dumneavoastră!

Atribuțiile funcționale de inspector șef au fost preluate și vor fi exercitate de către colonel Marin BOATĂ, prim-adjunct al inspectorului șef, ofițer cu experiență de peste 30 de ani în structurile Jandarmeriei Române.