Deputatul Emil Albotă spune că în România există un vid guvernamental

În una dintre postările sale pe o rețea de socializare, deputatul PSD de Olt Emil Albotă acuză Guvernul Câțu de faptul că nu este preocupat să guverneze țara, disputele interne dintre membri Coaliției de guvernare fiind o permanentă preocupare. Și aceasta în timpul în care au rămas șomeri peste un milion de români, alți peste 1,3 milioane de concetățeni s-au întors din țările unde lucrau pentru că și-au pierdut locurile de muncă și în timp ce se moare în România afectată de pandemie iar sistemul de sănătate are mari probeme.  

”Vidul guvernamental  Retrospectiva săptămânii trecute ne arată, în fapt, nimiculministerial care adâncește disperarea românilor, ce tot așteaptă minunea săvârșirii actului guvernamental. Izolați de cei dragi, restricționați și de la sănătate, și de la educație, și de la un loc de muncă mai bun, românii asistă transfigurați la ”harța” permanentă dintre membrii coaliției, întrebându-se, pe bună dreptate, dacă țara se mai guvernează. Săptămână, de săptămână asistă fie la anomalii decizionale, fie la o ceartă sterilă între useriști și peneliști.  

Aflat în fărașul remanierii, ministrul Voiculescu, care nu mai prididește să ne spună cât de deștept, corect și moral este domnia sa, dă din casă și ne spune, cu subiect și predicat, că datele pandemiei au fost modificate și manipulate în funcție de propriile scopuri politice și interese financiare. Se vede că, Vlad Voiculescu nu este condus de principiul interesului public, ci a jucat această informație, ca schimb de monedă pentru o funcție, un contract sau, eu știu ce, alt motiv pecuniar.  

În tot acest timp, Năsui ne spune că Hitler ar fi putut fi uman și dominat de intenții bune, Drulă simte nevoia să-și folosească ”ranga”, de data aceasta, peste ”ochii” lui Cîțu pe care-l transformă în zombie (inspirată asemănare), iar Turcan își vede liniștită de memorandumul care #taie toate sporurile medicilor, profesorilor, militarilor și altor categorii de bugetari, dar care ne asigură că veniturile românilor nu vor scădea.  

Mermeleală, improvizație sau, mai simplu, falsificarea datelor oficiale despre Covid ne dezvăluie încă o dată, dacă mai era nevoie, cum astfel de bombe mediatice acoperă știrile despre vidulguvernamental care a pus #lacătul pe ușa numeroaselor business-uri, a lăsat 1 milion de români fără locul de muncă, fără a-i lua în calcul pe cei 1,3 milioane veniți din Diaspora și despre care nimeni nu ne spune dacă au rămas în România și au îngroșat numărul șomerilor ori s-au întors în străinătate, deznădăjduiți că statul român nu le poate oferi nimic.  

Un vid guvernamental ce ne ilustrează o țară guvernată de interese, numărând morții în funcție de înșelăciunea pe care vor s-o facă și care nu poate oferi cetățenilor săi o minimă garanție că totul se va termina cu bine.  Plecarea unui incompetent dovedit, cearta permanentă nu au crescut nici locurile la ATI, nici veniturile românilor, nici testarea, nici numărul românilor vaccinați.

Așadar, guvernați, băieți, numai guvernați!!!”, îndeamnă deputatul Emil albotă.  

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „Un vid guvernamental ce ne ilustrează o țară guvernată de interese, numărând morții în funcție de înșelăciunea pe care vor s-o facă și care nu poate oferi cetățenilor săi minimă garanție că totul se va termina cu bine, o Emil Albotă DEPUTAT PSD”