Paul Stănescu, vot masiv de încredere din partea întregii Organizații PSD Olt

Evenimentele tensionate de pe scena politică actuală au făcut ca senatorul și președintele PSD Olt, Paul Stănescu să devină deranjant pentru cineva, în așa masură încât să se dorească îndepărtarea acestuia de la conducerea organizației social- democrate din Olt.

Paul Stanescu- presedinte PSD Olt si presedinte al Consiliului Judetean Olt bs sigla

Numai că fostul ministru al Dezvoltării și fostul vicepremier al țării beneficiază de susținerea și încrederea membrilor organizației, fapt demonstrat recent.
Prin urmare, în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv al PSD Olt, s-au luat două hotărâri, una dintre ele fiind aceea de susținere totală a președintelui Paul Stănescu în funcția de lider județean al organizației.
”Având în vedere propagarea în spațiul public a zvonului de înlăturare a Preşedintelui Organizației Judetene, Paul Stănescu, şi susținerea tacită de către acesta a moțiunii de cenzură, Comitetul Executiv al Organizației Judetene Olt a Partidului Social Democrat a adoptat următoarele hotărâri:
1. Organizația PSD Olt şi parlamentarii noştri sustin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfårşit proiectele asumate în fața electoratului, şi NU votează motiunea de cenzură;
2. Cu o prezență de 152 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Preşedintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri judeteni şi locali şi preşedinți de organizații, obținând 153 voturi PENTRU, 1 vot ÎMPOTRIVA şi 0 ABȚINERI în vederea continuării mandatului de preşedinte al organizației noastre;
De asemenea, Organizația noastră menționează că, cei care doresc preluarea conducerii PSD Olt, o pot face doar statutar şi democratic şi îi invităm să candideze în cadrul Conferinței Județene de Alegeri”, a declarat președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.