Paul Stănescu: ”Ținta PSD: mai bine pentru toți românii!”

 

De Daniela DENGHEL

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, și Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, au participat sâmbătă, 30 septembrie 2023, la Conferința Județeană de alegeri a PSD Timiș. În cadrul Conferinței, Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, a fost reales în funcția de președinte al PSD Timiș.

 

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a declarat în discursul său că apreciază realizările care s-au făcut și care sunt în derulare în județul Timiș, însă nu a putut să nu își exprime categoric dar elegant câteva critici și puncte de vedere.

A amintit rezultatele foarte slabe ale Organizației PSD Timiș la alegerile din anul 2020, însă și-a exprimat susținerea și încrederea pe care o acordă președintelui Alfred Simonis, precum și convingerea că această organizație va ajunge pe un loc fruntaș într-un clasament al organizațiilor județene ale PSD.

 

”Domnule președinte, în fișa postului meu în cadrul partidului, de secretar general, sunt cam cu critica, adică facem analize, clasamente.

Spunea domnul prim-vicepreședinte al partidului și cel mai bun ministru al Transporturilor, domnul Sorin Grindeanu, și sunt de acord cu asta în totalitate, ce realizări sunt în Timiș și ce se va întâmpla în perioada următoare în Timiș, lucruri minunate. Felicitări!

Acum să vă mai spun ceva, sunt cu critica… Multe dregătorii sunt în Timiș…

Dacă mă gândesc la alegerile din 2020, Fredi era președinte de două luni, sau de-o lună, rezultatele n-au fost bune, slabe rezultate, slabe.

Spuneam la Hunedoara că am venit cu multă bucurie. Și-aici am venit cu multă bucurie, dar aici am venit cu multă speranță. Sunt convins că domnul Simonis, Fredi cum îi spunem noi, sunt convins că Organizația PSD Timiș va fi în top III, zic eu, nu în top 5, nu în top 10, în cadrul partidului. Pentru că Fredy este și cel mai tânăr președinte, și Fredi e un om hotărât, la care eu țin foarte mult. Trebuie să spun că-l iubesc pe Fredi, trebuie să înțelegeți lucrul ăsta, și mie îmi plac tinerii. Alături de Sorin care-i va acorda tot sprijinul, alături de cei doi colegi senatori pentru care care am toată stima, și Eugen și Sebi, sunt convins că împreună cu toți colegii care sunt în sală și nu numai care sunt în sală, veți fi într-adevăr o organizație de top.

Când spun asta, am următorul argument. L-am spus și la Hunedoara. Eu cred că Marcel Ciolacu va fi cel mai bun prim-ministru din ultimii 33 de ani, sigur, împreună cu toată echipa, cu toți colegii miniștri.

Dragii mei, la Timiș aveți toate atuurile să fiți cei mai buni și, bineînțeles, asta înseamnă lucruri bune pentru cetățenii județului Timiș. Până la urmă asta e ținta partidului nostru: mai bine pentru toți oamenii. Dragii mei, vă iubesc și vă stimez.”

 

(Sursa: contul de YouTube al Partidului Social Democrat din România)