Paul Stănescu: ”Mulțumim tuturor oltenilor care au ales să voteze Partidul Social Democrat”

Senatorul Paul Stănescu, președintele PSD Olt, mulțumește în numele echipei PSD Olt tuturor oltenilor pentru participarea la alegerea parlamentarilor români care să reprezinte țara noastră în Parlamentul European și pentru faptul că 44,85 dintre alegători au votat Partidul Social Democrat .

DSCN7893 bs decupat W

Într-un comunicat de presă, fostul vicepremier Paul Stănescu a mulțumit și presei pentru obiectivitate și a precizat că scorul electoral național obținut de PSD trebuie să fie un semnal de alarmă pentru partid, formațiunea politică având resurse politice pentru a reveni în preferințele românilor.

„Echipa PSD Olt mulțumește tuturor oltenilor pentru mobilizarea exemplară de care au dat dovadă la scrutinul de ieri și care, în proporție de 44,85%, au ales să voteze Partidul Social Democrat.
Cu o prezență semnificativă, câștigând în peste 90% din localitățile județului, oltenii au ales să crediteze partidul nostru cu votul de încredere, reușind astfel să situeze PSD Olt pe locul al doilea în ierarhia internă a organizațiilor Partidului Social Democrat.
Mulțumesc electoratului oltean pentru încrederea acordată și în acest tur de scrutin. A fost un vot mult peste media națională, cu o prezență masivă, un vot care ne onorează și ne demonstrează că stilul de campanie cu care ne-am obișnuit electoratul, o campanie corectă, bazată pe fapte, pe discuții din poartă în poartă cu fiecare alegător, fără agresivitatea pe care am văzut-o la alți competitori, este cel care i-a convins și de această dată pe cei peste 50% dintre alegătorii din Olt, care s-au prezentat la urne, să iasă la vot.
Mulțumesc, de asemenea, presei locale pentru obiectivitatea afișată în prezentarea realizărilor guvernării noastre și pentru felul profesionist cu care au ales să-și facă datoria.
Votul național, însă, a fost un semnal de alarmă pe care trebuie să-l luam foarte atent în seamă și să ne concentrăm pe un management serios în dezbaterea tuturor temelor naționale. Avem însă puterea de a reveni în topul preferințelor electoratului, pentru că PSD este un partid puternic.
PREȘEDINTE PSD OLT,
Paul STĂNESCU”

În județul Olt, pe locul doi se află PNL, cu un procent de 25,02%, urmat de USR-PLUS, Pro România și ALDE.