Marius Oprescu, reînvestit președinte al Consiliului Județean Olt

 După alegerile de la sfârșitul lunii septembrie, cetățenii din județul Olt l-au creditat pe Marius Oprescu, președintele PSD Olt, cu încrederea lor, pentru cel de-al doilea mandat în fruntea forului administrativ județean.

„Depunerea jurământului este o onoare, pentru mine, dar în acelaşi timp şi un angajament al continuării dezvoltării judeţului Olt. Acest jurământ reprezintă o garanţie de îndeplinire întocmai a programului de guvernare locală, cu care ne-am prezentat în faţa cetăţenilor.

Aici, în sala Europa a Consiliului Judeţean Olt, eu împreună cu toţi consilierii judeţeni care au fost aleși de cetățenii județului Olt pentru un mandat de patru ani,  indiferent de culoarea politică, vom lucra exclusiv în interesul cetăţenilor. Consider că, mai mult ca oricând, administraţia publică locală trebuie să fie mai aproape de comunitate și să lucreze, astfel încât oltenii să aibă siguranţa faptului că domenii precum sănătatea, educaţia, infrastructura, economia, vor fi priorităţile noastre asupra cărora ne vom îndrepta toată atenția în acest mandat.

Rămân acelaşi preşedinte al tuturor oltenilor pe care îi asigur, în continuare, că ușa Consiliului Județean este permanent deschisă, pentru că dialogul și echilibrul reprezintă cheia unei administrații eficiente, depusă în slujba oamenilor.”, a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.