Marius Iancu, deputat PSD:   ”PNL A ÎNCEPUT CAMPANIA ELECTORALĂ, ROMÂNII AMĂGIȚI CU PROGRAME PLAGIATE”

 
 
Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, acuză partidul de guvernământ că și-a ”însușit” programul electoral al social-democraților, pe care l-a prezentat ca fiind programul de relansare economică pe care guvernarea liberală îl va aplica. Pe lângă superficialitatea și amatorismul cu care consideră că guvernul Orban a întocmit programul de relansare economică, fără a avea o bază economică, Marius Iancu mai spune că PNL- ul este constituit , în prezent, de o gașcă de mincinoși, oportuniști, manipulatori și plagiatori. Deputatul Iancu precizează că programul de guvernare al PSD, pe care îl plagiază liberalii, a fost implementat în proporție de 80% și a schimbat în bine viata românilor.
Iancu_Marius decupat
 

” „Marele” program de relansare economică prezentat de PNL nu este altceva decât un material electoral…și acesta copiat de la PSD.
Un program de relansare economică ar fi trebuit prezentat încă de acum 4 luni, și ar trebui să conțină măsuri concrete pentru mediul de afaceri și cetățeni, transpuse imediat în hotărâri de guvern sau legi.
Dar materialul electoral prezentat este conceput superficial, de niște amatori, nu indică sursele de finanțare pentru proiecte și nu dă termene de finalizare.
Nu au prezentat evoluția principalilor indicatori macroeconomic, nu spun cum va evalua PIB-ul, deficitul, datoria publică sau veniturile bugetare, în următorii 5-7 ani.
Nimic despre creșterea salariilor, pensiilor sau dublarea alocații.
Așa zisul „Program PNL” nu are o baza economică
Nici măcar nu au putut să copieze bine Programul de Guvernare al PSD care se pare, că le-a plăcut mult de tot până și liberalilor.
Altfel, nu ar vrea să înființeze fondul de investiții de stat, FSDI-ul propus de PSD pe care le-au criticat și l-au contestat la toate forurile naționale și internaționale sau să înființeze Banca Națională de Dezvoltare, ideea pe care au criticat-o atunci când PSD a propus-o.
Liberalii au reluat proiectele mari de infrastructură rutieră începute de PSD, pe care inițial le-au criticat prin declarații mincinoase în mass-media și pe rețelele de socializare, le-au abandonat, iar acum, că se apropie campania electorală se laudă cu ele.
Vă sunt cunoscute ” vizitele de lucru” la drumul expres Craiova-Slatina-Pitești sau pe podul de la Brăila?
Acesta este PNL-ul de astăzi, o gașcă de mincinoși, oportuniști, manipulatori, acum și plagiatori care cred că românii pot fi păcăliți ușor dacă le reamintești de un Program de Guvernare, unic în România care a fost implementat în proporție de 80% de PSD și care a schimbat în bine viață românilor.
Iar cei care l-au criticat, timp de trei ani și i-au manipulat pe români cu fake-news-uri, prezintă acum același program, fără să înțeleagă că acum România se află într-o situație dificilă din punct de vedere medical, economic și social și că este nevoie de alte măsuri de Repornire a economiei, de Repornire a României!”