Marius Iancu, deputat PSD: ”Jurnaliștii și tehnicienii din radio și televiziune vor fi scutiți de la plata impozitului pe venit”

Întotdeauna veniturile oamenilor de presă au creat discuții generate de existența unor contracte de muncă cumulate, adeseori, cu contractele pentru drepturi de autor sau, pur și simplu, încheierea doar a unor contracte pe drepturi de autor.

Marius Iancu
Veniturile nu foarte mari obținute de oamenii care vegheaza asupra democrației din țara noastră sunt și ele subiect de dezbatere politico- economică.
Potrivit Codului Fiscal inițiat de PSD, oamenii din mass-media vor fi scutiți de plata impozitului pe venit, după ce deputații Comisiei de Buget au avizat pozitiv proiectul de lege pentru modificarea Codului fiscal.

”Jurnaliștii și tehnicienii din radio și televiziune vor fi scutiți de la plata impozitului pe venit, iar veniturile din contractul de muncă și cele din contractul de drepturi de autor vor fi cumulate.
Am dat raport favorabil, în Comisia de Buget, Finanțe și Bănci, proiectului de lege de modificare a Codului Fiscal, inițiat de PSD, prin care jurnaliștii beneficiază de această facilitate fiscală”, a declarat deputatul PSD de Olt, Marius Iancu.