Marius Iancu, deputat PSD de Olt: ”Noi vrem să trimitem în Parlamentul European profesioniști, oameni care știu ce trebuie să facă pentru români”

Vicepreședintele Comisiei de Buget- Finanțe din Camera Deputaților, Marius Iancu, a declarat că partidul din care face parte a luat o serie de măsuri pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor și pentru dezvoltarea tuturor zonelor țării.

Marius Iancu
”Am promis că vom oferi românilor un trai mai bun în țara lor, am promis că fiecare zonă a Romaniei se va schimba. Oamenii văd și simt toate aceste lucruri bune pe care le-am făcut. Fiecare măsură adoptată de Guvern sau fiecare lege votată în Parlament a fost pentru români, copii, tineri, salariați sau pensionari”, a spus deputatul Marius Iancu.
Parlamentarul este de părere că masurile luate de guvern în țară trebuie să fie corelate cu măsurile și eforturile parlamentarilor români în Parlamentul European pentru a dezvolta România. De aceea precizează că cetățenii trebuie informați corect despre ceea ce s-a făcut concret , fiindcă oamneii nu au nevoie numai de promisiuni.
”În campania electorală pentru alegerile europarlamentare, mă bucur că le putem vorbi oamenilor despre ce am făcut, nu despre ce vom face. Vremea promisiunilor a trecut.
Noi vrem să trimitem în Parlamentul European profesioniști, oameni care știu ce trebuie să facă pentru români.
Acum românii cred în țara lor și cu fiecare zi care trece, ne redescoperim țara, cu poveștile și oamenii ei puternici. 
De aceea, votul de pe 26 mai 2019, ziua alegerilor pentru Parlamentul European, trebuie să fie pentru viitorul nostru în Uniunea Europeană, un vot al respectului și patriotismului pentru că noi, românii, merităm mai mult!”, a menționat deputatul Marius Iancu.

Potrivit deputatului PSD Marius Iancu, în fiecare localitate în care a fost în campania electorală există investiții în derulare în infrastructura rutieră, școlară sau socială, iar autoritățile locale sunt mulțumite de fondurile primite. Astfel, există în derulare lucrări de asfaltare, de realizare a rețelelor de apă, de construire de poduri, podete și șanțuri sau de reabilitare a școlilor și căminelor culturale.
”Toate aceste investiții au schimbat imaginea comunelor, în guvernarea PSD, și sperăm și vom face tot posibilul ca investițiile să continue”, a completat Marius Iancu.

–––––––––––––––––––––––