Marcel Ciolacu, la un burger cu Paul Stănescu, Sorin Grindeanu și Florin Barbu

 

De Daniela DENGHEL

 

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, au participat sâmbătă, 30 septembrie 2023, la Conferința Județeană de alegeri a PSD Timiș.

După ce noua conducere a organizației a fost aleasă și Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, a fost reales în funcția de președinte al PSD Timiș, premierul a fost invitat să manânce un burger la o terasă din centrul Timișoarei.

 

”La sfârșitul unei zile pline, colegii m-au scos la un burger”, a scris premierul Marcel Ciolacu în dreptul fotografiilor.

 

Premierul apare în poze luând masa împreună cu Paul Stănescu- secretarul general al PSD, Sorin Grindeanu- ministrul Transporturilor și Florin Barbu- ministrul Agriculturii.

 

În cadrul conferinței, Marcel Ciolacu le-a transmis membrilor PSD Timiş să nu le fie teamă de reforme. „Este nevoie de o determinare concentrată când vorbim de infracţiuni de evaziune fiscală, atunci nu vom câştiga. Am venit cu un pachet în legea de asumare pe trei paliere, o reformă administrativă atât locală, cât şi centrală, De fapt, se crează cadrul legal în care următoarele luni ministerele, primăriile, consiliile judeţene să se poată reorganiza de a fi mult mai eficiente, fiindcă vorbim totuşi de digitalizare şi trebuie să ieşim din această organizare de tip comunist” a susținut președintele PSD.