Deputatul PSD Marius Iancu: ”PSD a pierdut guvernarea dar singurii care pierd sunt românii!”

După ce Guvernul Dăncilă a fost demis prin adoptarea moținuii de cenzură, cu 238 de voturi din cele 244 exprimate, cu toate că ar fi fost nevoie de 233 de voturi ”pentru”, pesediștii au spus că printre social- democrați s-au aflat trădători.

Untitled-1 copy
Parlamentarul Marius Iancu a declarat că discursurile pentru susținerea moțiunii nu au facut deloc referire la cetățeni și nevoile lor:
”PSD a pierdut guvernarea, iar partidele de opoziție vor prelua puterea în România. Ascultând discursurile liderilor PNL și USR, în Parlament, am remarcat că au pus accent pe justiție și denigrarea PSD. Nu au spus niciun cuvânt despre oameni, despre românii care trăiesc și muncesc în țara aceasta și care vor un trai mai bun.
Îmi pare rău că nu vom putea să îi apărăm pe cei 400.000 de profesori, medici, polițiști, pompieri, jandarmi și funcționari publici care vor fi concediați, pe pensionarii carora nu le vor mai crește pensiile, pe bugetarii care vor avea salarii mai mici, pe IT -stii, oamenii de afaceri români ale căror venituri vor fi impozitate. Nu știu dacă va mai continua construirea drumului expres Craiova-Slatina-Pitești sau proiectele din orașe și comune prin PNDL.
Noi atât am putut face pentru ei, acum este rândul partidelor de Opoziție.
Dacă vor uita, așa cum au mai făcut, că trebuie să guverneze pentru români și pentru România și nu pentru marile companii din străinătate și pentru a da bine în ochii Uniunii Europene, atunci știm cu toții ce se va întâmpla.
Din păcate, unii dintre noi nu au învățat nimic din lecțiile trecutului și istoria se repetă. Singurii care pierd sunt românii!”