Deputatul Marius Iancu: „Drumul Expres Craiova-Slatina-Piteşti este o certitudine și o nouă promisiune onorată de PSD”

Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, a precizat că mult asteptatul Drum Expres Craiova-Slatina-Pitesti este o altă promisiune onorată de PSD, întrucât este o certitudine că el va fi realizat, pentru că prea mulți ani s-au spus doar vorbe legat de acest obiectiv de infrastructură.

marius-iancu-li
”Am văzut cu toții, în ultimii 20 de ani, cum foști miniștri ai Transporturilor și foști premieri ai României desenau pe hartă drumul expres și cum ne minteau că vor aloca fonduri pentru construirea lui. Ei sunt Opoziția de azi care critică toate măsurile și investițiile făcute de PSD”, a declarat Marius Iancu.
Tânarul politician a declarat că Oltenia nu se poate dezvolta făra această arteră rutieră, întrucât ar degreva traficul greu din orașele Slatina și Balș și ar lega cele două mari orașe economice Craiova și Piteștiul:
”Noi am inteles că investitorii de pe platformele industriale din Slatina și Craiova au nevoie de infrastructura rutieră, noi am inteles că Balsul și Slatina trebuie să scape de traficul greu și că Oltenia nu se poate dezvolta fără o astfel de arteră rutieră.
PSD a demonstrat că poate construi infrastructura rutieră de care România are atâta nevoie pentru că PSD este alături de fiecare român!”