Deputatul Emil Albotă: ”STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor!”

 

 

 

 
Parlamentarul de Olt, deputatul Emil Albotă, s-a arătat indignat de atitudinea pe care o au cei care conduc țara, preocupați fiind de lupta pentru putere, funcții de la vârful țării și al Partidului Național Liberal.
Îi acuză pe aceștia, în frunte cu președintele țării, că nu sunt preocupați de problemele țării și ale românilor, criza economică și socială fiind în continuă creștere. 
 
De asemenea, Deputatul Emil Albotă face referire și la lipsa de respect față de cetățenii cărora li se impun tot felul de condiții din cauza pandemiei, în vreme ce ei sunt primii care nu le respectă, așa cum au arătat la congresul PNL, și spune că moțiunea PSD de demitere a guvernului Cîțu, care cuprinde toate aceste nemulțumiri ale cetățenilor și social- democraților, va fi votată marți. 
 
 
 
”STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor!
#JOS_GUVERNUL_CÎȚU!” este titlul moțiunii pe care PSD a citit-o, astăzi, în Plenul Parlamentului.
România este sufocată de griji, de prețuri, de starea de alertă din care nu mai ieșim. Țara a rămas încremenită în proiectele de pripas ele ”echipei câștigătoare”. Niciunul nu se referea la români, ci la funcții politice.
 România a rămas neguvernată, ca să își împartă sinecurile într-un spectacol grotesc, cu 5000 de oameni, cu huiduieli, îmbrânceli și invective, cu parfum de mici.
 Urât și trist și greu de justificat pentru oamenii care nu-și pot duce copiii la școală, nu-și pot organiza petreceri pentru momentele deosebite din viața lor, pentru polițiștii care nu pot amenda nerespectarea regulilor, pentru că cetățeanul de rând le arată o poză cu întâiul ales al României, fericit și fără mască, bucuros că protejatul său este impus în fața partidului.
S-au sabotat încontinuu între ei, uitând de România. De trei săptămâni, din cauza crizei politice pe care au generat-o, România stă pe loc, doar partidul merge înainte, peste un covor nou, după care se ia folia fix înainte să apară președintele, ca nu cumva pașii acestuia să ia contact direct cu Pământul.
Instabilitatea politică și dezastruoasa guvernare de dreapta generează sărăcie și disperare în viața românilor și necesită o intervenție imediată.
Pentru toate acestea și pentru lipsa de viziune și speranță, MOȚIUNEA PSD – MARȚI LA VOT!”, a declarat deputatul Emil Albotă.