Pe listele PSD Olt pentru alegerile din decembrie, actuali parlamentari

Social-democraţii olteni şi-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, pe listele partidului fiind atât femei, cât și bărbați și tineri.

Secretarul general al PSD și actual senator, Paul Stănescu, se află pe primul loc pe lista filialei din Olt pentru Senatul României. Acesta a fost însoțit de actuala sa colegă din Senat, Siminica Mirea, care se află pe locul al doilea pe aceeași listă pentru alegerea senatorilor, de actualul deputat, Marius Iancu, primul pe lista PSD Olt pentru Camera Deputaților, de preşedintele social-democraţilor din Olt, Marius Oprescu, precum și de restul candidaților la Senat și Camera Deputaților.

De remarcat faptul că toți aceștia sunt tineri cunoscuți și apreciați de comunitate, cărora li se recunosc meritele, seriozitatea și cărora li se acordă șansa de a fi promovați politic și de a aduce viziunea lor în viața românilor.

Lista candidaţilor PSD Olt la Senat:
1. Paul Stănescu; 2. Siminica Mirea; 3. Costin Şerban Cernat; 4. Sorin Cristian Brătoi; 5. Mariana Matei.

Lista candidaţilor PSD Olt la Camera Deputaţilor:
1. Marius Ionel Iancu; 2. Ion Cătălin Grecu; 3. Florin Ionuţ Barbu; 4. Adrian Ionuţ Chesnoiu; 5. Emil Florin Albotă; 6. Cornelia Sulger; 7. Cosmin Floreanu; 8. Ion Adrian Bărbulete.