VIDEO. ”Ziua Femeii” sărbătorită la Piatra Olt într-o ambianță deosebită

 

 

de Daniela DENGHEL

Cu siguranță evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local Piatra-Olt cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii la Centrul Cultural din oraș a fost una dintre cele mai memorabile experiențe pentru comunitatea locală. 

„Suntem onorați să vă sărbătorim feminitatea, puterea de a inspira și rolul important pe care îl aveți în comunitatea noastră”, a declarat primarul Nicușor Rada, care a reușit să aducă laolaltă o selecție impresionantă de invitați speciali pentru a sărbători femeile din Piatra-Olt.

 

 

Atmosfera evenimentului a fost încărcată de sensibilitate și emoție, captivând publicul prezent într-un mod care a adus în prim-plan esența feminității și contribuția femeilor în comunitate. Invitații speciali Emilia Dorobanțu, Violeta Constantin, Marinela Dobrițoiu și Adi Ologu au impresionat audiența prin prestații memorabile, aducând un omagiu adânc și autentic femeilor din oraș.

 

 

 

Evenimentul a fost prezentat de Lili Bălăceanu și a fost completat de orchestra condusă de eminentul dirijor Cristian Dumitru, care a dat viață muzicii și a accentuat atmosfera de sărbătoare prin interpretări remarcabile.

 

 

 

Primarul Nicușor Rada a mai spus:  „Sărbătorim, astăzi, frumusețea, puterea și dăruirea voastră, care ne dau forța necesară să continuăm să sperăm, să visăm și să creăm un viitor mai bun pentru toți! “Sărbătorim, așa cum v-am obișnuit în fiecare an, una dintre cele mai frumoase zile ale anului: Ziua de 8 Martie, ziua primăverii, ziua doamnelor, ziua celor mai minunate doamne, domnișoare din viața noastră. Vă mulțumesc pentru că ați ales să fiți alături de mine astăzi în număr atât de mare!”

 

 

 

 

Prin aceste cuvinte inspiratoare, primarul a subliniat importanța și rolul central al femeilor în construirea unui viitor mai bun pentru toți locuitorii orașului Piatra-Olt.

Sala Centrului Cultural Piatra-Olt a fost martora unei participări impresionante, de la cele mai tinere femei care își încep călătoria în viață, până la cele mai în vârstă care au adunat înțelepciune și experiență de-a lungul anilor. Prezența acestor femei a adus o energie specială în acea seară, creând o atmosferă plină de solidaritate, inspirație și emoție.

Au cântat și au jucat pe scenă și fetițele prezente la spectacol, care au ”sufocat” cu drăgălășenia lor atât artistele, cât și spectatoarele.

Primarul Nicușor Rada, după ce le-a adresat de pe scenă câteva cuvinte, le-a oferit doamnelor câte un trandafir și o cutie de bomboane.

 

 

 

 

Prin această reuniune de talente și emoții, evenimentul a reușit să transmită un mesaj puternic de recunoaștere și apreciere pentru contribuția femeilor în comunitatea locală. Este important ca astfel de evenimente să continue să ofere un cadru de omagiere și recunoaștere a feminității și a rolului crucial pe care femeile îl au în societatea .

La plecare, comentariile participantelo